• RQS Pollinator Grinder With Window
 • RQS Pollinator Grinder With Window

RQS Pollinator Grinder Med Fönster

4-dels Pollinatorgrinder med ett genomskinligt lock och ett finmaskigt nät för att sila de mest värdefulla delarna av dina örter. Anodiserad yta med texten ”Royalqueenseeds.com” etsad på sidan. Rengöringsverktyg inkluderat. Diameter: 40mm - Höjd: 39mm
 5/5 (7) Skriva en recension
Choose a color
 • Röd
 • Silver
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

Att bereda cannabis ordentligt är en väsentlig del ur marijuanalivsstilen. En av karaktärsdragen hos prima cannabis är förekomsten av små kristall-lika strukturer över hela knopparna. Dessa kallas för trikomer, och de är harts-producerande körtlar som är vanliga hos många växter. Under förstoring, är cannabistrikomer formade lite som svampar, med runda former ovanpå cylindriska stjälkar. De är genomskinliga, mjölkvita eller färgade likt bärnsten och är den frostiga delen av ”frosty nugs”. Vetenskap har påvisat att den mest potenta delen av cannabisplantan är just vid kontaktstället mellan denna boll och stjälk på varje trikom.

Även om trikomerna gör löven och knopparna behagliga att konsumera, är det ett faktum att många av dem helt enkelt går till spillo under hanteringen och förberedelserna av örtmixen, då de ramlar av, faller bort och går förlorade. Tänk om du skulle kunna fånga upp och förvara dessa kraftfulla trikomer som flyter runt i ditt rum som dammkorn? Du skulle kunna samla ihop ett litet förråd tills det fanns tillräckligt av dem för att konsumera.
Det är så hashish skapas. I dess enklaste form, är hash helt enkelt en hög med trikomer som pressats ihop.

Om du skulle vilja testa på att skapa lite hash att förvara till några speciella gäster, är det bästa sättet att börja med en pollinator från Royal Queen Seeds cannabismerch. Trots vad namnet antyder, så har den inget att göra med pollinering av blommor. Pollinatorn är en precisionsbearbetad aluminiumcylinder med en diameter av 40mm, hårt anodiserad i antingen röd eller silver, med ”Royalqueenseeds.com” etsat på sidan. Den är uppdelad i fyra delar uppifrån och ner som passar ihop och staplas 39mm högt. Locket har maskinarbetade tänder som passar ihop med tänderna i den andra delen. Knoppen placeras i kammaren som utgörs utav dessa delar och när locked vrids, mals denna bud ner till ett pulver. Ett fönster på locket tillåter dig att inspektera processen. Hål i botten av kammaren låter plantmaterialet att falla ner till den tredje kammaren, som i sin tur har ett väldigt finmaskigt nät.

Det är här magin händer. Nätet är så finmaskigt att pulvret inte kan passera genom det, men de nästan mikroskopiska trikomerna kommer falla igenom ner till den nedersta kammaren. Trikomerna kan konsumeras för den renast möjliga effekten. Varje gång du fyller upp din pipa, kommer du samla på dig värdefulla trikomer som en del av din cannabislivsstil.


  By Y. K. on 31/Oct/2016 :
  (5)

  Title : Cute and Compact
  Comment : Real nice and portable grinder. Small and easy in use and cute..

  By B. T. on 01/Aug/2016 :
  (4)

  Title : Hallo RQS Team
  Comment : Bitte bringen Sie wieder welche in ihr Sortiment.. alle Metal Grinder sind ausverkauft

  By K. G. on 22/Dec/2014 :
  (5)

  Title : Nice look
  Comment : The Grinder looks very good omg. NICE

  By A. L. on 16/Oct/2014 :
  (5)

  Title : perfect item
  Comment : needed for everyone

  By R. P. on 30/May/2014 :
  (5)

  Title : Grinder qui fait son travail
  Comment : Ce grinder est excellent, idéal pour les weeds qui ont beaucoup de pollen grâce à son récupérateur de pollen. Je l'ai depuis maintenant plus de 7 mois et il m'a toujours été fidèle, je recommande ce produit à tous :)

  By R. N. on 04/Apr/2014 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : Best grinders for experienced grinding

  By J. W. on 18/Feb/2014 :
  (5)

  Title : Grinder is good.
  Comment : Really light grinder, grinds very well. good for rolling joints. i would rate it 10 out of 10 :)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.