Royal Queen Seeds lanyard

Royal Queen Seeds Nyckelband i gult och rött är tryckt med Royal Queen Seeds logga, texten ”Keep on growing” och vår webbadress. Väldigt praktisk för folk som har en tendens av att tappa bort sina nycklar.
 5/5 (4) Skriva en recension
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Frågor (0)
 • Recensioner (4)

Tappa aldrig bort dina Nycklar igen med detta fantastiska cannabis-nyckelband

 

Om du omfamnar marijuanalivsstilen, kommer du älska att bära det coolaste nyckelbandet i staden — ett som rockar Royal Queen Seeds logga med det distinkta lejonet. Detta användbara nyckelband kan separeras till två så att du lätt kan koppla från dina nycklar från bandet du har kring din hals. Ge en shout-out till dina odlarkompisar, tokers och cannabisrökare med denna festliga röda och gula nyckelhållare. Om du har en vana av att tappa bort dina nycklar, och för de som inte har, löser denna pryl det uråldriga problemet av borttappade nycklar.

 

På den röda sidan av detta fantastiska nyckelband finns webbadressen till Royal Queen Seeds i guld-gula bokstäver. Dessutom är vår slogan ”Keep on Growing” lätt att urskilja i dess gula tryck av hög kontrast. På motsatt sida är den helt gul så att du lätt kan lägga märke till den när du väl lagt ifrån dig den. Till för vem som helst som lever cannabislivsstilen, gör det denna till den perfekta presenten.

 

När du kollar in sömmarna på detta band kommer du se vilken hög kvalité den har samt att den kommer hålla en lång tid. Nyckelringen tar emot nycklar lätt, olikt många andra; dock har denna design en inbyggd säkerhetsfunktion så att nycklarna inte kan ramla av. Därutöver är nyckelringen stadigt fäst till nyckelbandet, och är gjort av högpolerad metall.

 

Sist men inte minst, har användningen av marijuana blir ett mer mainstream levnadssätt i många kulturer, dessa nyckelband är ett måste för de som älskar att visa sitt stöd genom att bära cannabismerch. Därutöver, kommer du hitta andra gräsattiraljer samt information om hur du kan odla dina egna plantor hemma här på royalqueenseeds.com. Unika nyckelband har varit populära i flera år, denna kommer komplettera tröjan du har som är prydd med cannabisblad perfekt.

 

Dessa cannabis-främjande nyckelband utgör fantastiska giveaways på fester och sammankomster för marijuanaentusiaster, tack vare de ekonomiska priserna här på Royal Queen Seeds. För ett ännu bättre kap, sök upp Royal Queen Seeds profil på Facebook och klicka på gillaknappen för att få 5 procent rabatt på ditt köp. Som en av de snabbast växande cannabis-frö producenterna i Europa, är Royal Queen Seeds företagslogga en som du stolt kan bära.


  By M. H. on 13/Jan/2015 :
  (5)

  Title : Quality
  Comment : Very nice product and super handy

  By J. V. on 25/Nov/2014 :
  (5)

  Title : Produit bien fini
  Comment : Plutot cool pour éviter de perdre ses clées ou pour les accrocher partout. Merci RQS

  By P. C. on 18/Nov/2014 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : Very very good thing!!!!!!!!!!

  By T. S. on 17/Feb/2014 :
  (4)

  Title : schick schick
  Comment : finde das die farben von dem dingens in echt besser rüberkommen.aufdruck is wirklich auffälig und sollte nur im privaten getragen werden,oder verkürzt in der tasche :-).


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.