Royal Queen Seeds Magnet

Visa ditt stöd för Royal Queen Seeds med en unik och visuellt tilltalande magnet. Din magnet kan lätt placeras på vilken magnetisk yta som helst. Med Royal Queen Seeds logga komplett med ett lejon och vår slogan ”Keep on Growing” i ett guldigt, vitt och svart färgschema, är denna magnet den en som du stolt kan visa upp i ditt hem, ställe eller företag.
 3.5/5 (3) Write a review
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri Frakt
Fri Retur
Stealth frakt

  • More info
  • Frågor (0)
  • Recensioner (3)

Dessutom, denna högkvalitativa magnet som uppmuntrar odling av cannabisfrön för fältet inom medicinsk marijuana, finns tillgänglig för det låga priset av bara 1.49€ inkl. skatt.

Royal Queen Seeds är känt som en av de snabbast växande och största cannabis-fröbanksföretagen i hela Europa. Med några av de bästa sorterna av cannabis att välja mellan, kan kunder köpa cannabisfrön i feminiserade, autoblommande och medicinska variationer. Medicinsk cannabis är oerhört förmånligt för de som kämpar med en sjukdom som gräs kan lindra. Några populära strains av cannabis som våra frön kan tillhandahålla inkluderar Royal Haze Automatic, Royal Moby, Northern Light, Blue Mystic, O.G. Kush och fler. Många av våra cannabis-strains tar blott 8 till 10 veckor att växa efter du planterat dem. Dessutom finns alla våra kvalitativa strains tillgängliga till ett lågt pris.

Med en Royal Queen Seeds magnet, kan du visa upp din kärlek för att odla cannabis och din hängivenhet till varumärket. Facebookfans kan också få en rabatt på 5% på sin beställning. Endags-leveransen ser till att du får din magnet på nolltid!

     


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

Cart

Inkluderade GRATIS produkter

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories