Royal Dwarf T-shirt

Även om många använder vår hemsida för att köpa cannabisfrön och strains,har vi också ett brett utbud av kläder för den ivrige odlaren att bära.Våra plagg är unika på det sätt att de är väldigt subtila och får fram sitt budskap om din hobby ganska väl.Denna tröja i synnerhet kan passa väldigt bra in i din garderob oavsett om du tar fram din egna cannabisfrön eller om vill starta en fröbank.
 4.00/5 (1) Skriva en recension
Choose a size
 • L
 • M
 • S
 • XL
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer och Bitcoin

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Frågor (0)
 • Recensioner (1)

För individer som är fans av medicinsk marijuana och medicinsk cannabis, kanske det är hög tid att piffa till din garderob med denna fantastiska t-shirt. Tröjan själv har en vikingsymbol på sig som står ut från bakgrunden av tyget. Tröjan i sig själv är gjord på ett väldigt blekt rött tyg som ser fantastisk ut på nästintill vem som helst som väljer att bära den. Designen på framsidan har också orden Royal Dwarf på sig, vilket vem som helst som är intresserad av att odla cannabisfrön vet är en varitet av plantan.

Tröjan själv är gjort utav högkvalitativa material som kommer hålla även om de tvättas och torkas på en vardaglig basis. Detta är idealt för de individer som helt enkelt vill ha en tröja de kan bära genom hela dagen utan att behöva oroa sig om att smutsa ner sig själva. Kasta bara i tröjan i lite kallt vatten och tvätta den och du kan antingen torka den i en maskin eller lufttorka den så att du får en perfekt passform varenda gång. Du kommer bli häpen över hur komfortabel Royal Dwarf t-shirt:en kan vara även om du tvättat och burit den i flera år.

Royal Dwarf t-shirten är ett kap för de som letar efter en tröja som symboliserar deras favorithobby av att odla strains av cannabis. De bästa cannabissorterna kan hittas på t-shirten, vilket tillåter dig att bära något du inte redan har lagt till i din garderob. Denna t-shirt ser fantastisk ut på nästintill vem som helst och storlekarna kommer så som specificerat så att du aldrig kommer behöva oroa dig för att få hem något som antingen är för stort eller för litet. Du kommer älska den mjuka känslan hos tyget och den överlägsna kvalitén av denna tröjan. Den är ett perfekt komplement till din garderob och kommer vara något du kommer bära vardagligen på grund utav dess komfort.

Mellan den underbara färgläggningen av denna tröja och dess ljusa och subtila logga-design, kommer du säkerligen stå ut i en folkmassa när du har den på dig. Eftersom den är så mångsidig och lätt att ta hand om, kommer du inse att den är ett prima tillskott till din klädesrepertoar. Se till att välja den storlek som är rätt för dig så kommer du få din Royal Dwarf t-shirt på nolltid så att du kan börja bära den var än du går. Den fantastiska kvalitén och stilen gör denna tröja till ett perfekt tillägg till allas nuvarande garderob.


  By L. D. on 10/Dec/2014 :
  (4)

  Title : bella ma il colore non è esattamente quello della foto
  Comment : la maglietta è bellissima, il tessuto è elasticizzato, le stampe son fatte bene, ma il colore è più tendente al salmone, non così rosso come in foto. per il resto bellissima.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.