Royal Domina Bulk Frön

Royal Domina är en 85% indica-dominant hybrid som transporterar indica-älskare till deras speciella plats. Ett kors mellan Black Domina och Kalijah, det här är den typen av strain du drömmer om att ha i din trädgård. Köp i bulk så att du aldrig behöver gå utan denna otroliga strainen. Varje förpackning innehåller 100 frön.
€ 350.00 tax incl. In stock

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri Frakt
Fri Retur
Stealth frakt

 • More info
 • Frågor (0)
 • Recensioner (0)
 • Fraktvillkor

Royal Domina Bulk Frön: Exotisk, Fruity och Extra Potent

Royal Domina är en av de mer exotiska strainsen. En korsning mellan Black Domina och Kalijah, den här vackra damen producerar extremt aromatiska och kraftiga buds som tar dig på en lång resa till en avkopplande och fredlig plats.

En annan av våra indica-dominerande sorter, Royal Domina är utmärkt för inomhus-odling. Den når mycket hanterbara höjder (ungefär 90-130cm) och utvecklas snabbt till robusta, trånga buskar. Denna strain fungerar också utmärkt utomhus och producerar större skörd per planta då; det vill säga om hon har gott om sol, vatten och lite mer utrymme att sträcka ut.

EFFEKTER OCH SMAKER AV ROYAL DOMINA

Precis som alla bra indicas, producerar Royal Domina ett starkt "kropp-stone". Förvänta dig att uppleva djup fysisk avkoppling med ett relativt klart huvud. Med tanke på dess kraftfulla effekter kan du vara bättre att njuta av denna belastning på natten eller någon annan gång du letar efter att sparka tillbaka, koppla av och varva ner. Medicinska patienter som söker en mild strain för att begränsa stress eller fysisk smärta kan dra nytta av Royal Dominas starka fysiska effekter.

Smaken och aromen från denna strain är väldigt komplexa. Royal Domina har en stark jordig arom som understryks med subtila men märkbart söta citrus-toner. Överväg att använda den i en vapen för att bevara dess bräckliga terpener och njuta av en mer uttalad smak.

VÄXANDE DETALJER

När du växer Royal Domina, kom ihåg att ge henne massor av ljusa, varma förhållanden och mycket luftcirkulation för att förhindra mögel eller bud ruttnande. Om du planerar att växa utomhus, föreslår vi att du planterar henne på en solig plats som får gott om vind och har lite mer utrymme för henne att sträcka ut sig och växa.

Royal Domina är vanligtvis redo för skörd på cirka 7-8 veckor. Vid denna tidpunkt kommer hon vara full med buds, som enkelt är upp till 575 g / m² inomhus och upp till 600 g / planta utomhus. När du har plockat dina buds, ge dem tid att bota och bli redo att njuta av en av de mest unika strainsen inom den europeiska marknaden.

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
Chile

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

Cart

Inkluderade GRATIS produkter

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories