Chocolate Haze Bulk Frön

Chocolate Haze Àr den perfekta strainen för en gottegris. Med en hÀrlig choklad-arom, en söt och smidig smak och en hel 20% THC, kommer vÄr Chocolate Haze tillfredsstÀlla Àven dina vildaste begÀr. Köp i bulk sÄ du Àr aldrig utan frön! Varje förpackning innehÄller 100 frön.
 5.00/5 (1) Write a review
€ 350.00 tax incl. In stock

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri Frakt
Fri Retur
Stealth frakt

 • More info
 • Frågor (0)
 • Recensioner (1)
 • Fraktvillkor

Chocolate Haze: Söt, Smooth och extra potent

Chocolate Haze Àr resultatet av ett noggrant kors mellan en speciell OG Chocolate Thai fenotyp och en all-star Cannalope Haze. Resultatet? En stor vÀxt som producerar stora skördar av tÀt, söt och extremt kraftig weed.

EN HÖG SATIVA-LUTANDE EXEMPLAR

Med tanke pÄ att det Àr en 95% sativa-dominant strain med Haze genetics, rekommenderar vi denna strain för utomhus odling. VÄr Chocolate Haze Àlskar att vÀxa lÄng och behöver gott om utrymme att strÀcka ut och njuta av solen. Den Àr ocksÄ extra mögel-resistent, vilket bör göra den enkel att vÀxa för rookies ocksÄ.

Precis som alla Àkta Haze's packar den hÀr strainen en stor punch. Med cirka 20% THC producerar vÄr Chocolate Haze en stark och lÄngvarig eufori. Den kommer att lÀmna dig klartÀnkt, energisk och kanske till och med lite kreativ. Med tanke pÄ dess höga THC-innehÄll, kan den hÀr strainen bÀst njutas av pÄ eftermiddagen, kvÀllen eller delas med en nÀra grupp av vÀnner för att driva en livlig diskussion.

INTENSE OCH UTSÖKT SMAK

Detta Àr en extremt vÀlsmakande strain, som kombinerar fruktiga smaker med söta, rika chokladundertoner. Det ger en mycket smidig rökkÀnsla som passar bÀst med en vape om du letar efter en extra burst av smak.

KULTIVERINGSDETALJER

För bÀsta resultat, föreslÄr vi att plantera dessa frön tidigt pÄ en fin, solig plats. Chocolate Haze fungerar vÀldigt bra i traditionella jord- eller vattenuppstÀllningar. Kom ihÄg att dessa vÀxter krÀver mycket utrymme, och det kommer inte ta lÄng tid innan de strÀcker sig för att suga upp sÄ mycket sol som möjligt. För att hjÀlpa till att kontrollera sin vÀxt, övervÀga att plantera dem i mindre krukor eller anvÀnda nÄgon form av trÀningsmetod för att hÄlla dem frÄn att bli för höga.

Kom skördtid, förvÀnta dig att bli glatt överraskad med en stor, tung skörd av grad-A-weed. Dessa vÀxter producerar enkelt upp till 500 g vardera, vilket ger dig en stor mÀngd weed som alla kommer att vilja testa.

   

  By M. M. on 23/Apr/2018 :
  (5)

  Title : čokoladka
  Comment : sweet dream


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
Chile

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

Cart

Inkluderade GRATIS produkter

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories