Chocolate Haze Bulk Frön

Chocolate Haze är den perfekta strainen för en gottegris. Med en härlig choklad-arom, en söt och smidig smak och en hel 20% THC, kommer vår Chocolate Haze tillfredsställa även dina vildaste begär. Köp i bulk så du är aldrig utan frön! Varje förpackning innehåller 100 frön.
 5.00/5 (1) Write a review
€ 350.00 tax incl. In stock

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri Frakt
Fri Retur
Stealth frakt

 • More info
 • Frågor (0)
 • Recensioner (1)
 • Fraktvillkor

Chocolate Haze: Söt, Smooth och extra potent

Chocolate Haze är resultatet av ett noggrant kors mellan en speciell OG Chocolate Thai fenotyp och en all-star Cannalope Haze. Resultatet? En stor växt som producerar stora skördar av tät, söt och extremt kraftig weed.

EN HÖG SATIVA-LUTANDE EXEMPLAR

Med tanke på att det är en 95% sativa-dominant strain med Haze genetics, rekommenderar vi denna strain för utomhus odling. Vår Chocolate Haze älskar att växa lång och behöver gott om utrymme att sträcka ut och njuta av solen. Den är också extra mögel-resistent, vilket bör göra den enkel att växa för rookies också.

Precis som alla äkta Haze's packar den här strainen en stor punch. Med cirka 20% THC producerar vår Chocolate Haze en stark och långvarig eufori. Den kommer att lämna dig klartänkt, energisk och kanske till och med lite kreativ. Med tanke på dess höga THC-innehåll, kan den här strainen bäst njutas av på eftermiddagen, kvällen eller delas med en nära grupp av vänner för att driva en livlig diskussion.

INTENSE OCH UTSÖKT SMAK

Detta är en extremt välsmakande strain, som kombinerar fruktiga smaker med söta, rika chokladundertoner. Det ger en mycket smidig rökkänsla som passar bäst med en vape om du letar efter en extra burst av smak.

KULTIVERINGSDETALJER

För bästa resultat, föreslår vi att plantera dessa frön tidigt på en fin, solig plats. Chocolate Haze fungerar väldigt bra i traditionella jord- eller vattenuppställningar. Kom ihåg att dessa växter kräver mycket utrymme, och det kommer inte ta lång tid innan de sträcker sig för att suga upp så mycket sol som möjligt. För att hjälpa till att kontrollera sin växt, överväga att plantera dem i mindre krukor eller använda någon form av träningsmetod för att hålla dem från att bli för höga.

Kom skördtid, förvänta dig att bli glatt överraskad med en stor, tung skörd av grad-A-weed. Dessa växter producerar enkelt upp till 500 g vardera, vilket ger dig en stor mängd weed som alla kommer att vilja testa.

   

  By M. M. on 23/Apr/2018 :
  (5)

  Title : čokoladka
  Comment : sweet dream


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
Chile

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

Cart

Inkluderade GRATIS produkter

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories