Lemon Shining Silver Haze Bulk Frön

Lemon Shining Silver Haze är en prisbelönt sativa som har en ny och söt citrusmak och god styrka. Hennes fantastiska high som är både energisk och upplyftande gör henne till en favorit bland cannabisentusiaster. Köp i bulk för att känna glädjen om och om igen.
 5.00/5 (1) Write a review
Number of seeds:
100x
€ 350.00
€ 350.00 tax incl. In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri Frakt
Fri Retur
Stealth frakt

 • More info
 • Frågor (1)
 • Recensioner (1)

Två Klassiska Sativas, Tillsammans I Harmoni

LEMON SHINING SILVER HAZE: NÄR TVÅ UNDERBARA SATIVAS KOMMER TILLSAMMANS

Lemon Shining Silver Haze av Royal Queen Seeds är det spektakulära resultatet av vad som händer när du korsar två underbara sativor. Både Lemon Skunk och Amnesia Haze har en läckande smak på egen hand. När de paras, gör de två inte bara en läcker smoke, men en potens som innehåller ungefär 25% THC.

UTMÄRKTA GRÖDOR INOMHUS ELLER UTOMHUS

Du kan odla Lemon Shining Silver Haze inomhus eller utomhus. Med en blomningstid på 8-9 veckor håller hon väntan på skörden relativt kort med tanke på att hon är en sativa. Inomhus får du fram utbyten på ca 425-475 g / m². Vid goda utomhusförhållanden kan hon producera 450-500 g / växt, med några odlare som rapporterar upp till 1000 g / växt med optimal vård och förhållanden. Växten kan nå en höjd av 80-140cm inomhus och 130-170cm när den odlas utomhus.

LEMON SHINING SILVER HAZE: EN RÖK UPPLEVELSE SOM INGEN ANNAN

Hos de enastående egenskaperna i Lemon Shining Silver Haze är hennes förtjusande effekt. Hennes kraftfulla sativa huvud hög är upplyftande och motiverande. Behöver du mer inspiration eller ett litet upplyft på eftermiddagen? Ett par indrag av den här damen hjälper dig att få saker gjort! Hennes optimistiska och euforiska effekt kommer att vara längre än vad man förväntar sig. Efter två eller tre timmar kommer hennes höga att ge plats åt en mer avslappnad, men fortfarande ganska energisk fysisk känsla. Detta gör Lemon Shining Silver Haze en fantastisk dagtids rök och en som bara är perfekt att dela om du vill ha en bra stund med dina vänner.

Lemon Shining Silver Haze har en utmärkt arom och smak som passar perfekt med hennes effekt. Hon har en stark citrus doft som kompletterar sura, danka och skunkiga toner. Fräsch, söt och super läcker, hon är särskilt bra för vaping.

Lemon Shining Silver Haze av Royal Queen Seeds levererar hela paketet. Hennes sensationella hög, uppfriskande citrus smak och bra utbyte gör henne en strain som du bara inte kan avstå!

   

  By A. R. on 31/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Arrivées dans les temps.
  Comment : 2 sur 100 sont plus là, pour les 98 autres tout se passe bien et j'ai les boutures à l'œil.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Från Paul | 2018-09-20 14:27:57

Are the lemon haze bulk femanized??

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized!

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

Cart

Inkluderade GRATIS produkter

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out