Critical Kush Bulk Frön

Kombinera det bästa av OG Kush och Critical Mass och resultatet är Critical Kush. Critical Kush är inte din genomsnittliga Kush hybrid. Denna strain skiner med viss allvarlig potens tack vare sitt höga THC-innehåll, men ger en fin balanserad effekt som är extremt avslappnande och slår inte ut dig. Köp i bulk för att lagra upp. Varje förpackning innehåller 100 frön.
 5.00/5 (2) Write a review
€ 200.00 tax incl. In stock

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri Frakt
Fri Retur
Stealth frakt

 • More info
 • Frågor (0)
 • Recensioner (2)
 • Fraktvillkor

Royal Queen Seeds - Critical Kush Bulk Frön: Smakrik, Potent & Balanserad

CRITICAL KUSH

Critical Kush från Royal Queen Seeds kombinerar kvaliteterna hos två toppstrains, OG Kush och Critical Mass, till en fantastisk hybrid. Höjdpunkten i denna strain är hennes höga THC-innehåll som säkerställer en kraftfull och avslappnande effekt för ditt sinne och din kropp. Men hennes high är inte för starkt, så det kommer inte att slå ut dig helt. Perfekt för chillning och stressavlastning, Critical Kush det möjligt att förbli funktionellt hela dagen. Denna Kush har också god medicinsk potential och kan vara ett bra val för smärtlindring, sömnlöshet och många andra krämpor.

PERFEKT FÖR INOMHUS-ODLING MED STORA SKÖRDAR

Critical Kush växer till en medelhöjd, vilket gör strainen idealisk för odling inomhus eftersom hon passar i ett tält. Trots sin storlek kommer strainen att utveckla ett överflöd av blommor, vilket ger upp till 550g / m². Dessutom blommar Critical Kush i en snabb 55 till 60 dagar, vilket gör henne fantastiskt produktiv med en snabb vändning.

SUPERB KUSH SMAK MEN AROMATISKA ÖVERTONER

Critical Kushs potenta men balanserade high följs av en smak som är lika imponerande. Från OG Kush behåller hon en distinkt jordartskvalitet blandad med en kryddig och aromatisk smak. Hennes rök är rik och mycket trevlig.

Critical Kush från Royal Queen Seeds sticker ut från många andra Kush hybrider. Om du letar efter en sensuell Kush med ett tillfredsställande och långvarigt high som inte håller dig på soffan resten av dagen, så är det här strainen för dig. Lägg till det faktum att hon växer precis rätt storlek för praktiskt taget alla inomhus odlingar med respektabelt utbyte, det är klart att Critical Kush är en vinnare!

   

  By G. L. on 23/Jul/2018 :
  (5)

  Title : good en 1-
  Comment : drinte all gekomme

  By D. H. on 21/Jun/2018 :
  (5)

  Title : Mr Quality Grow
  Comment : Received seeds in very short period of time. Germination was 100% successful 100 out of 100 which was a pleasant surprise. Plants looks identical, good genetics, no hermies which is most important.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
Chile

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

Cart

Inkluderade GRATIS produkter

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories