Blue Cheese Automatic Bulk Frön

Blue Cheese Automatic kombinerar två mycket eftertraktade smaker, luktar och highs. Dra nytta av denna möjligheten att köpa i bulk.
€ 350.00 tax incl. In stock

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri Frakt
Fri Retur
Stealth frakt

 • More info
 • Frågor (0)
 • Recensioner (0)
 • Fraktvillkor

Denna högt prisade korsning mellan Blueberry Automatic och Cheese Automatic tog 5 år i tillverkningen. Konsekvensen är en häpnadsväckande smak och lukt från denna lätt-växande feminiserade lagret av bulk-frön.

ROYAL QUEEN SEEDS BLUE CHEESE AUTOMATIC BULK FRÖN

Autoflowering-strains har utvecklats enormt under de senaste åren. Tack vare noggrann experimentering så kan en sann mästare födas
fram. Denna strain är en kors mellan
den hjärnsmältande Blueberry och den skarpa Cheese, så förvänta dig en krossande originell sensorisk upplevelse.

Blue Cheese i bulk är en perfekt match för den ständiga odlaren. Fortsätt bara släppa frön och klocka den för skörd varannan vecka. Arbeta på detta sätt kan potentiell skörd ökas väsentligt jämfört med mer traditionella frö-till-skörd-kretslopp.

ODLA BLUE CHEESEN

Till skillnad från dess fotoperiodiska motsvarighet kräver autoflowering-strains mindre ansträngning från odlaren. Visst, du kan nå 325-375 g / m² inomhus, men utomhus förväntas ca 60-110 g / växt även i ogynnsamma klimat.

Med totalt 10 veckor, tills full mognad är uppnådd, är detta en bra kandidat för utomhus gerilla-odlingar på mer utmanande platser. Dessa frön kommer inte att drabbas lika mycket av speciellt kalla nätter eller kortare dagar. För att uppnå full potential kommer även en kort sommar att räcka för att producera tjocka, täta kolor som läcker av kåda.

SMAK, LUKT OCH HIGH

Sann till sin härstamning, förvänta dig en perfekt balans mellan söt och sur, fruktig och smidig. Naturligtvis kommer en distinkt eftersmak av bär att finnas närvarande, åtföljd av den typiska Ost-buketten. Akta dig! När du klämmer ihop en nug för att göra en joint, kommer lukten att invadera hela rummet utan blygsamhet. Den musky skunk-tonen som påminner om gammaldags grödor är uppenbar, liksom den kryddiga och krämiga närvaron av nyare fenotyper.

High-et kan generellt beskrivas som en hybrid sativa / indica-blandning. Allt som allt en bra allround. Du får en upplyftande och kreativ ökning, behåller en klar huvudhöjd utan att överväldiga dina sinnen. En fullständig kropps-surr känns men utan den överdrivna soff-lås karaktäristiken hos de starkare dominerande indicas. Kropps-highen beskrivs ofta som känslan man får strax efter en lugnande kroppsmassage.

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
Chile

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

Cart

Inkluderade GRATIS produkter

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories