Quick One Frön i Storpack

Vid första utgåvan var Quick One en av de snabbaste autoblommande sorterna i världen. Även om det kan finnas snabbare sorter i dag så är Quick One fortfarande en legend inom cannabisvärlden. Den tar inte upp mycket utrymme, ger en anständig skörd och behagar med en mild smak och ett avkopplande indica-rus. Skaffa dina Quick One cannabisfrön i storpack här!
 5.00/5 (3) Skriva en recension
Number of seeds:
100x
€ 225.00
€ 225.00 (nklusive Skatt In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer och Bitcoin

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Tekniska data
 • Frågor (0)
 • Recensioner (2)

Quick One frön i storpack: En sort som står över historien

Quick One är baserad på den allra första autoblommande-sorten, den legendariska Lowryder—en korsning av Northern Lights, Williams Wonder och ruderalis. En gång bland de snabbaste autoblommorna på världsmarknaden, Quick One är fortfarande en hastighetsdemon än idag och gör sig stor i alla lågunderhålls-odlingar: inomhus eller utomhus.

MILD, MEN DJUPT AVSLAPPNANDE: EFFEKTERNA AV QUICK ONE

Quick One är en indica-dominant (60% indica) autoblommande sort som innehåller cirka 13% THC och mycket lite CBD. Denna styrka gör att effekten kan vara extremt trevlig och definieras av ett avkopplande kropps-rus med en del eufori. Hon är en perfekt kvälls-rök och kan vara precis rätt sort för människor som gillar när deras cannabis inte är för stark. Dess milda smak är uppfriskande, med ört- och citrustoner som avrundar en mycket trevlig rökupplevelse.

LITEN, SNABB, ENKEL: ODLA QUICK ONE

Inomhus överskrider Quick One inte en höjd på 50–60 cm, vilket innebär att den kan passa var som helst, även i mindre tält. Plantera dina frön utomhus, och den kommer inte att överstiga en meter i höjd. Perfekt för diskreta utomhusodlingar eller för den soliga platsen på din balkong! Eftersom sorten är autoblommande behöver du inte oroa dig för ljuscykler och kan helt enkelt lämna henne under 18–24 timmars ljus. Om du behandlar plantan rätt (vilket inte borde vara svårt då den kräver mycket lågt underhåll), kan du förvänta dig att få upp till 325 g/m² inomhus och upp till 150 g/planta utomhus. Quick Ones livscykel är superkort, på endast 8 veckor från frö till skörd. Vill du odla feta indica-knoppar, men känner inte för att vänta för länge på skörden? Quick One bör vara valet för dig.

 • THC: 13%
 • CBD: Low
 • Utbyte inomhus : 275 - 325 gr/m2
 • Utbyte Utomhus : 100 - 150 gr/plant
 • Höjd Inomhus : 50 - 60 cm
 • Höjd Utomhus : 60 - 100 cm
 • Blommande: 5 - 6 veckor
 • Skörd-månad : 8-9 veckor efter det första skottet
 • Genetisk bakgrund: Strong Indica x Ruderalis
 • Typ : Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
 • Effekt: Fysiskt

  By J. M. on 15/Mar/2019 :
  (5)

  Title : What is says on the tin.
  Comment : Super speedy plants! Strong and healthy.

  By S. P. on 23/Nov/2018 :
  (5)

  Title : Awesome !
  Comment : Ordered 100 seeds and came 110 ! Awesome as always


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.

Categories

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.