Royal Haze Automatic Frön i Storpack

Royal Haze Automatic är en snabbväxande auto som producerar stora och hartsartade blommor och en läcker, fruktig arom. THC-värden på 15% genererar ett moget och produktivt rus. Odla denna sort med hjälp av frön i storpack för att skapa en kontinuerlig personlig gömma.
Number of seeds:
100x
€ 300.00
€ 300.00 (nklusive Skatt In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer och Bitcoin

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Tekniska data
 • Frågor (0)
 • Recensioner (0)

Royal Haze Automatic Frön i Storpack: Snabb Tillväxt och Fruktiga Smaker

Royal Haze Automatic är en pålitlig och robust cannabissort som producerar avkastningar som överträffat förväntningarna med råge. Den är ett resultat av ett ambitiöst projekt att introducera en Haze- och en Skunkhybrid i autoblomningens värld. Denna sort har en imponerande och rik genetisk avstamning som har bidragit till dess komplexa smaker och upplyftande rus. Dess föräldrar är den berömda Amnesia Haze och Skunk, vilket är ett oövervinnerligt par. Detta har sedan odlats med ruderalis-genetik för att ge Royal Haze Automatic dess tålighet och autoblommande egenskaper. Det är en utmärkt kandidat när det kommer till att odla med frön i storpack, både på grund av den snabba tillväxten och dess imponerande avkastningar. Du kommer aldrig stå utan!

EUFORISK OCH HUMÖRSTÄRKANDE: EFFEKTERNA AV ROYAL HAZE AUTOMATIC

Kombinationen av Amnesia Haze, Skunk och ruderalis-genetik resulterade i en sativa-dominant genetisk profil. Royal Haze Automatics blommor producerar THC-värden på omkring 15% och mediumnivåer av CBD. Dessa faktorer genererar psykoaktiva effekter som är subtila, klara och rakt igenom njutbara. Ett par bloss från en joint eller en bastant bongskål kommer resultera i snabbagerande effekter som producerar glädjekänslor och eufori. Detta är en sort att röka i goda vänners sällskap när du vill ha roliga konversationer och mycket skratt.

Royal Haze Automatic producerar en terpenprofil som tillhandahåller dofter och smaker av citrus, frukter och örter.

SNABBA PLANTOR MED STORA BLOMMOR: ATT ODLA ROYAL HAZE AUTOMATIC

Ruderalis-genetiken i Royal Haze Automatic bestämmer att den blir ganska liten och håller sig nära marken. Detta påstående är sant för inomhusplantor som är som störst vid 85 cm; dock kan utomhusplantor växa till överraskande höga höjder på 150 cm. Royal Haze Automatic producerar höga och trånga blommor som är dekorerade med glänsande trikomer. Inomhusplantor ger en avkastning på upp till 350 g/m² och plantor som växer utomhus är kapabla att producera 130–180 g per planta. Royal Haze Automatic tar sig snabbt till skörd och exploderar från frö till fullt åtnjutande på endast 10 veckor.

 • THC: 15%
 • CBD: Medium
 • Utbyte inomhus : 300 - 350 gr/m2
 • Utbyte Utomhus : 130 - 180 gr/plant
 • Höjd Inomhus : 65 - 85 cm
 • Höjd Utomhus : 120 - 150 cm
 • Blommande: 5 - 7 veckor
 • Skörd-månad : 10-12 veckor efter spiring
 • Genetisk bakgrund: Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
 • Typ : Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
 • Effekt: Cerebral och upplyftande
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.

Categories

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.