• Royal Jack Automatic Bulk Seeds
 • Royal Jack Automatic Bulk Seeds

Royal Jack Automatic Frön i Storpack

Royal Jack Automatic bringar all kraft från Jack Herer och presenterar den i en bekväm, stark och lättodlad autoblommande cannabisvariant. Hon packar samma upplyftande rus och otroliga smak som den ursprungliga Jack, men gör den tillgänglig på en bråkdel av odlingstiden. Om du gillar Jack Herer, kommer du att älska Royal Jack Automatic—vars cannabisfrön nu finns i storpack
 5.00/5 (1) Skriva en recension
Number of seeds:
100x
€ 350.00
€ 350.00
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Tekniska data
 • Frågor (1)
 • Recensioner (1)

Royal Jack Automatic frön i storpack: En snabb och pålitlig legend

Inspirerad av den legendariska aktivisten Jack Herer, våra Royal Jack Automatic Cannabisfrön har nu blivit en auto-odlar favorit här hos RQS, och är nu tillgänglig för köp i storpack. En kombination av Jack Herer cannabis-sorten och genetik av Ruderalis; Royal Jack Automatic har ärvt allt älskvärt från dess föräldrar, och finns nu presenterat i ett lättmanövrerat auto-paket.

STARK PRECIS SOM DESS NAMNGIVARE: EFFEKTERNA AV ROYAL JACK AUTOMATIC

Royal Jack Automatic upprätthåller de mycket berömda effekterna av sin fotoperiods-namngivare. Smaken och aromen är örtig, med distinkt kryddiga och peppriga toner. Det rus som hon producerar är samma kraftfulla, lyftande och motiverande rus som Jack Herer är känd för. Men hon ger dig mer än en ren hjärnupplevelse. Tack vare andra sorter i Royal Jack Automates arv, inducerar hon också en lugnande, avslappnad kropps-känsla. Det är en verklig kombination detta! Dessutom har Royal Jack Automatic ett THC-innehåll på 16% som kombineras med en medelnivå av CBD. Det gör ruset lätt att kontrollera, men tillräckligt kraftfullt för att trycka på för dem som letar efter en liten kick.

LITEN MEN MÄKTIG: ODLA ROYAL JACK AUTOMATIC

Många har beskrivet Royal Jack Automatic som en mini-version av Jack Herer, och dessa personer är inte långt ifrån sanningen! Huvudskillnaden är att tack vare auto-genetiken så kan Royal Jack Automatic bli odlad flera gånger per säsong och nästan var som helst.

Inomhus kommer denna korta men tjocka planta växa upp till 80 cm och gå från frö till skörd inom 9-10 veckor. Trots denna smärre storlek så kan hon producera upp till 400g/m²—inte illa för en liten auto!

Utomhus så kommer Royal Jack Automatic inte bli mycket högre än hon är inomhus, men hon har en större chans att nå 80cm stäcket. Hon kommer fortfarande att gå från frö till skörd inom 9-10 veckor, med skördar upp till 120g/planta i idealiska förhållanden.

Om du letar efter en bit cannabis-historia som hedrar en av cannabis-världens legender, och du även vill ha det i storpack, då bör Royal Jack Automatic cannabis-frön vara en stark kandidat..

 • THC: 16%
 • CBD: Medium
 • Utbyte inomhus : 325 - 375 gr/m2
 • Utbyte Utomhus : 60 - 110 gr/plant
 • Höjd Inomhus : 40 - 80 cm
 • Höjd Utomhus : 60 - 80 cm
 • Blommande: 5 - 7 veckor
 • Skörd-månad : 10-12 veckor efter spiring
 • Genetisk bakgrund: Jack Herer x Ruderalis
 • Typ : Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
 • Effekt: Starkt upplyftande rus

  By A. F. on 17/Oct/2019 :
  (5)

  Title : complimenti
  Comment : ottima qualità e servizio


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Från Michel | 2018-02-21 14:51:31

Las jack à granel .son todas feminidad as o vienen con machos?

Royal Queen Seeds Team

Todas nuestras semillas son feminizadas.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.

Categories

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.