Diesel Automatic Frön i Storpack

Diesel Automatics lilla storlek, snabba odling och trevliga rus gör den optimal att odla med hjälp av frön i storpack. Även med begränsat utrymme kan odlare producera en imponerande gröda.
 5.00/5 (2) Skriva en recension
Number of seeds:
100x
€ 300.00
€ 300.00 (nklusive Skatt In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer och Bitcoin

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Tekniska data
 • Frågor (0)
 • Recensioner (2)

Diesel Automatic Frön i Storpack: Ett klartänkt rus efter snabb odling

Diesel Automatic är kulmen av NYC Diesel och Cannabis ruderalis-genetik. Den äventyrliga korsningen utfördes för att skörda de rika, starka smakerna och det cerebrala ruset från NYC Diesel till ett autoblommande exemplar. NYC Diesel är en hybrid som innehåller en ganska jämn fördelning av sativa- och indica-genetik. Denna smakrika och kraftfulla genetik härstammar ursprungligen från mexikanska och afghanska lantsorter. Den andra föräldrasorten som användes var Quick One, en Lowryder #2 ättling som hjälpte till att forma grunden för moderna autoblommande sorter. Detta odlingsprojekt gjorde inte enbart denna genetik mer tillgänglig och enklare att odla för nybörjare, utan de aromatiska och hartsartade knopparna mognar snabbare vilket innebär en mycket kortare odlingscykel. Den lilla storleken och den relativt höga avkastningen gör Diesel Automatic till en produktiv sort att odla, med hjälp av frön i storpack.

JORDIGA SMAKER OCH KRISTALLKLART RUS: EFFEKTERNA AV DIESEL AUTOMATIC

Diesel Automatics kristallinblommor har analyserats på ett laboratorium och visat THC-nivåer på runt 14%. Även om veteraner som gärna dränker sina THC-rika blommor i hascholja kan tycka att det är i minsta laget, så är det en optimal rök för nybörjare och för de som vill ha en lite mjukare psykoaktiv effekt. Dessutom gör denna mediumpotens att användaren kan njuta av denna sorts unika egenskaper genom en hel joint, eller i flera bongar efter varandra. Du kan alltså röka längre, utan att det blir för mycket. En stark sativa-förekomst gör att ruset är mentalt stimulerande och kreativt, om än fortfarande tydligt och alert. Diesel Automatic producerar även en härlig terpenkombination som definieras av noter av citrus och motorbränsle, vilket gör denna sort ganska trevlig och komplex.

OFÖRMÄRKT OCH PRODUKTIV: ATT ODLA DIESEL AUTOMATIC

Diesel Automatic förblir i en oförmärkt storlek under hela odlingscykelns varaktighet, vilket gör den till ett bra val för odlare som vill förbli diskreta. Inomhusplantor växer till höjder på mellan 40-70 cm och kan enkelt höjas i modifierade datortorn, hinkar och små odlingstält. Utomhusplantor växer sig aningen högre, 60-110 cm och smälter in bra bland kompanjonplantor. När det kommer till avkastning, kan inomhusplantor producera upp till 375 g/m², medan utomhusplantor ger upp till 110 g/planta. Du kommer inte behöva vänta länge på att röka dessa blommor då Diesel Automatic slår ut från frö till skörd på endast 10 veckor. Odla i stor skala för att fylla ditt odlingsrum med Diesel-excellens!

 • THC: 14%
 • CBD: Low
 • Utbyte inomhus : 325 - 375 gr/m2
 • Utbyte Utomhus : 60 - 110 gr/plant
 • Höjd Inomhus : 40 - 70 cm
 • Höjd Utomhus : 60 - 110 cm
 • Blommande: 5 - 7 veckor
 • Skörd-månad : 10-12 veckor efter spiring
 • Genetisk bakgrund: Quick one x (quick one x Diesel)
 • Typ : Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
 • Effekt: Starkt upplyftande rus

  By T. S. on 03/Jun/2019 :
  (5)

  Title : SUPER Diesel
  Comment : Einfach eine super einfache Sorte!!!

  By M. R. on 06/May/2019 :
  (5)

  Title : Diesel
  Comment : Great germination, stealth and quick shipping. satisfied


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.

Categories

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.