Bubble Kush Automatic frön i storpack

Bubble Kush Automatic gör klassisk genetik tillgänglig för både nybörjare och avancerade odlare. Nu tillgänglig i bulkfrön, odlare kan nu odla flera av dessa snabbväxande plantor samtidigt.
Choose a number of seeds
  • 100x
€ 350.00 (nklusive Skatt In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer och Bitcoin

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • More info
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Bubble Kush Automatic: En behaglig och mild kropps-high

Bubble Kush Automatic är en smältpunkt av olika gener, en sort som har hybridiserats noggrant till Indica, Sativa och Ruderalis. Hon har ärvt några av de bästa egenskaperna från sina föräldersorter, vilket gör henne attraktiv för fans av de ursprungliga klassikerna. Bubble Gum användes för att tillföra denna sort med en prisbelönad terpen-profil som var rik på sötma. Den legendariska OG Kush utnyttjades för att bidra med jordiga toner och Indica-tunga effekter. Slutligen användes Royal Critical Automatic för att ge snabb tillväxt och stabil genetik som är lätt för nybörjare att arbeta med. Att odla denna sort i stor skala med bulk-frön ger en högkvalitativ gröda under en kort tidsperiod.

EN TERAPEUTISK KROPPSLIG HIGH: EFFEKTERNA AV BUBBLE KUSH AUTOMATIC

Den indica-dominanta naturen av Bubble Kush Automatic innebär att hennes effekter främst riktar sig till kroppen. Hennes THC-nivå på 16% säkerställer en mild rök som kan hanteras av nybörjare och användas under dagen måttligt. Kort efter förbränning och inandning av dessa blommor kan användarna upptäcka att spänningar släpper. Hon har ett potentiellt terapeutiskt användningsområde mot smärta och ångest, och det tar bara några få bloss för att märka en markant förbättring av humöret. Det är bäst att ha lite snacks i närheten när man skjuter upp denna sort eftersom hennes tendens att framkalla munchies inte bör underskattas.

MODERATA SKÖRDAR OCH SNABB TILLVÄXT: ODLA BUBBLE KUSH AUTOMATIC

För att vara en sort som når en genomsnittlig höjd på 100 cm, erbjuder Bubble Kush Automatic goda utbyten. Odlare som odlar med bulk-frön blir inte besvikna. Inomhusplantor pumpar ut upp till 400 g/m² och växer till mellan 70–100 cm i höjd. Växter som odlas utomhus i fält eller i bäddar kommer att producera 170 g/planta och dra fördel av ökat utrymme genom att kunna klättra upp till 140 cm i höjd. Blommorna är klara för bearbetning efter endast 7–8 veckor efter grodd.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.