Royal Gorilla Automaticfrön i storpack

Royal Gorilla Automatic av Royal Queen Seeds är en spelförändrande autoblommare tillverkad av några av de tyngsta av US Västkust-generna. Nu tillgänglig i bulk med 100 fröer i varje paket.
Choose a number of seeds
  • 100x
€ 375.00 (nklusive Skatt In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer och Bitcoin

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • More info
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Royal Gorilla Automatic Bulk-frön: Top-autoblommare nu tillgänglig i bulk

Hybridiserad från den bästa amerikanska Västkust-genetiken och finjusterad för styrka, arom och produktion, Royal Gorilla Automatic av RQS ringer in för en ny tid för auto-blom-odling. Royal Queen Seeds tog bara de bästa och kraftfullaste sorterna från deras katalog - Royal Gorilla och Royal Cookies - och genom att lägga till Ruderalis presenterar autoblommande genetik en autoblommare likt ingen annan. Den spektakulära hybriden överträffar många andra autoblommare och levererar toppknopp med 20% av THC och massiva mängder harts på 8 veckor.

EN KRAFTFULL LYCKLIG OCH AVSLAPPNANDE EFFEKT: EFFEKTERNA AV ROYAL GORILLA AUTOMATIC

Royal Gorilla Automatic har 20% THC-nivåer, vilket gör henne mycket potent men inte överväldigande. Hennes klara cannabisgenetik, som består av Indica, Sativa och Ruderalis ger en bra effekt som är både hård och fysisk. Hon börjar med en trevlig glad eufori som långsamt förvandlas till en djupt avkopplande kropps-stening ju mer du röker. När hon berör och lindrar din kropp från topp till tå, kan du glädja dig med en utmärkt blandning av smaker som blandar diesel-toner med citrus, tall och fruktiga sådana.

TOPPKNOPP PÅ REKORDTID: ODLA ROYAL GORILLA AUTOMATIC

Royal Gorilla Automatic är en idealisk sort för odling inomhus, även om du också kan plantera henne utomhus. Med en optimal höjd på 60–120 cm inomhus är hon bekvämt kompakt men ändå stor nog för att imponera med spektakulär produktion. På en stor center toppknopp och ett antal starka sidogrenar växer hon upp till 400 g/m² knoppar allt eftersom hon mognar på bara 8–10 veckor efter att du sått dina frön. Endast genom att titta på siffror kan hennes avkastning inte komma att vara rekordbrytande, men hon kompenserar det med spektakulära mängder av högkvalitativ harts, vilket gör sorten bra för att göra ätbar och koncentrat av. Understammen är väl lämpad för toppning och beskärning och växer särskilt bra i SOG. Odlas utomhus kan du förvänta dig så mycket som 170 g per planta. Eftersom hon är autoblommande så kan odlare ha flera skördar under en utomhussäsong.

Du kan ej misslyckas när du odlar Royal Gorilla Automatic. Detta är en spektakulär autoblommande hybrid som har rubbet.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.