ICE Frön i Storpack

Indica Crystal Extreme, eller ICE som det förkortas har fått sitt namn av det som utan tvekan är dess bästa egenskap: den enastående hartsproduktionen som gör att det ser ut som den är täckt i frost. Denna ohämmade produktion gör den optimal för haschälskare och erbjuder hygglig avkastning, god smak och en lindrande effekt. Frön finns nu tillgängliga i storpack!
Number of seeds:
100x
€ 275.00
€ 275.00 (nklusive Skatt In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer och Bitcoin

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Tekniska data
 • Frågor (0)
 • Recensioner (0)

ICE Frön i Storpack: Super-hartsartad Hasch Indica

ICE från Royal Queen Seeds kombinerar tre ikoniska cannabis-kraftverk i en (nästan) ren indicahybrid: Genetik från Afghani, Skunk och Northern Lights säkerställer robusthet, god avkastning och knoppar i toppklass. Höjdpunkten med ICE är utan tvekan dess extrema hartsartade knoppar som gör sorten till ett utmärkt val för att göra koncentrat och hasch.

EN VÄLDIGT LINDRANDE BERUSNING: EFFEKTERNA AV ICE

Med tre klassiska indicas som föräldrar, kan ICE leverera en indica-upplevelse av sällan skådat slag. Efter endast ett par bloss kan användare njuta av en djupt avslappnande kroppsberusning. Som en typisk sofflås-sort avnjuts den bäst på kvällen. Smakprofilen blandar kryddiga och jordiga noter med en touch av mint för att få en len och njutbar rökning.

ENKEL ATT ODLA: ATT ODLA ICE

Som förväntat växer ICE som en typisk indica. Det växer fram kraftfulla knoppar som är korta och buskiga. Inomhus kommer den endast bli 100 cm, vilket gör den till ett utmärkt val om yta är ett problem. Med lite enkel beskärning kan du tvinga den att växa ännu buskigare för bättre avkastning. I en vanlig odlingsmiljö inomhus kan du se fram emot skördar på så mycket som 400-450 g/m². Du kan även odla ICE utomhus, även om den gör sig bäst i ett varmt och soligt, sydligt klimat. I sådana förhållanden kan ICE uppnå höjder på 150-200 cm och generera en avkastning på 550 g/planta. Utomhus blir den redo att skördas i september. Du kan dock skörda efter 8 veckors blomning, även om det rekommenderas att ge den ett par veckor till om du vill få ut maximalt av dess hartsproduktion.

Om du letar efter en storartad sort till hasch eller koncentrat, så bör ICE vara ditt förstahandsval. Nu kan du få ICE cannabisfrön i storpack här hos Royal Queen Seeds.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Utbyte inomhus : 400 - 450 gr/m2
 • Utbyte Utomhus : 500 - 550 gr/plant
 • Höjd Inomhus : 80 - 120 cm
 • Höjd Utomhus : 150 - 200 cm
 • Blommande: 8 - 10 veckor
 • Skörd-månad : September
 • Genetisk bakgrund: Afghan x Northern Light x Skunk
 • Typ : Sativa 10% Indica 90%
 • Effekt: Physically stoned
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.

Categories

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.