Power Flower frön i storpack

Power Flower Àr en nÀstan ren sativa som utvinns frÄn den legendariska sorten Power Plant frÄn Sydafrika. Den har inte enbart fÄtt sitt namn för dess imponerande produktionspotential, utan Àven för dess kraftfulla och energiska rus. Power Flower finns nu tillgÀnglig i storpack hÀr.
 5.00/5 (1) Skriva en recension
Number of seeds:
100x
€ 275.00
€ 275.00 (nklusive Skatt In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer och Bitcoin

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Tekniska data
 • Frågor (0)
 • Recensioner (1)

Power Flower Frön i Storpack: Enkel, Kraftfull och Högavkastande Sativa

Power Flower Àr vÄr hyllning till den ursprungliga Power Plant, en legendarisk sativa-dominant sort frÄn Sydafrika som blev vÀldigt populÀr i Amsterdams coffee shops. Plantan Àr kÀnd för att vara en av de första högavkastande grödorna, vilket gjorde den till en toppfavorit bland mÄnga cannabisodlare. Dock Àr Power Flower inte bara ett krafthus nÀr det kommer till produktion. Cannabisrökare har Àven uppskattat sortens aktiva och engagerande rus.

AKTIV OCH ENERGISK: EFFEKTERNA AV POWER FLOWER

Power Flower Àr totalt sett en uppfriskande planta. Framför allt pÄ grund av dess fantastiska smak som pÄ ett briljant sÀtt blandar söta och sura citrustoner ovanpÄ en bas av fÀrsk tall. Den matchar denna uppfriskande smak med ett energiskt huvudrus som Àr inspirerande om Àn milt. Power Flower Àr en utmÀrkt sort att röka pÄ dagen, som kommer höja ditt humör och göra alla aktiviteter lite roligare. Den Àr Àven utmÀrkt som en social rök att dela med vÀnner.

SUPERSNABB OCH SUPERPRODUKTIV: ATT ODLA POWER FLOWER

Odla Power Flower inomhus, sĂ„ kommer den inte bli mycket högre Ă€n 1 meter, vilket gör den till en utmĂ€rkt planta för inomhusodling. Under en 600W lampa kan du se fram emot 500–550 g/mÂČ inomhus. Du kan Ă€ven odla sorten utomhus i olika klimat, Ă€ven om den presterar som bĂ€st i varma regioner som MedelhavsomrĂ„det. I bra utomhusförhĂ„llanden, och om den fĂ„r mycket sol, kan den ge en avkastning pĂ„ upp till 550 g/planta. Ett totalt produktivt underverk! Power Flower mognar sina saftiga knoppar pĂ„ sĂ„ lite som 8 veckor, vilket Ă€r sĂ€rskilt anmĂ€rkningsvĂ€rt med tanke pĂ„ att den Ă€r en 88% sativa. Utomhus Ă€r den redo att skördas i oktober. Inte bara tar den sig snabbt igenom blomningen, den Ă€r Ă€ven vĂ€ldigt lĂ€ttunderhĂ„llen, vilket gör sorten till ett bra val för nybörjare. SĂ„ oavsett om du Ă€r en erfaren odlare eller en nybörjare, sĂ„ kan du köpa Power Flower frön i storpack hos RQS för att uppleva ett upplyftande och energiskt rus Ă„ret runt!

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Utbyte inomhus : 450 - 500 gr/m2
 • Utbyte Utomhus : 450 - 500 gr/plant
 • Höjd Inomhus : 80 - 120 cm
 • Höjd Utomhus : 160 - 200 cm
 • Blommande: 8 - 10 veckor
 • Skörd-månad : Oktober
 • Genetisk bakgrund: South African Sativas
 • Typ : Sativa 88% Indica 12%
 • Effekt: Starkt upplyftande rus

  By M. V. on 15/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Power plant
  Comment : Is voor commerciële telers een musthave! Bezorging is altijd goed verzorgd, ontkiemen bijna allemaal. Het is een sterk soortje welke bij veel mensen gelieft blijft.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som sÀljs pÄ Royal Queen Seeds Àr endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 Är). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehÄller oss rÀtten till att vÀgra försÀljningen om vi misstÀnker att denna term bryts.

Categories

Disclaimer

Alla cannabisfrön som sÀljs pÄ Royal Queen Seeds Àr endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 Är). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehÄller oss rÀtten till att vÀgra försÀljningen om vi misstÀnker att denna term bryts.