• Northern Light Bulk seeds
 • Northern Light Bulk seeds

Northern Light Frön i Storpack

Northern Light är en oerhört populär cannabisklassiker som fortfarande är i topp bland odlare över hela världen. De älskar denna prisbelönta indica eftersom hon är enkel och okomplicerad men levererar goda utbyten av toppknoppar. Northern Light, frön i storpack finns nu hos Royal Queen Seeds.
 4.5/5 (3) Skriva en recension
Number of seeds:
100x
€ 300.00
€ 300.00
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Tekniska data
 • Frågor (0)
 • Recensioner (3)

Northern Light frön i storpack: En världskänd cannabisklassiker

Ingen annan cannabissort hade så stort inflytande på modern cannabisgenetik som den prisbelönta Northern Light. Hennes exakta genetiska uppbyggnad förblir ett mysterium, men det tros att hon skapades på den amerikanska västkusten från 11 olika plantor, eventuellt lokala afghanska sorter, med thailändsk påverkan. Ända sedan hon kom till marknaden i början av åttiotalet har hennes genetik varit basen för många av de bästa cannabissorterna.

EN INDICA-ÄLSKARES DRÖM: EFFEKTERNA AV NORTHERN LIGHT

Northern Light av Royal Queen Seeds är en 100% indica. För cannabisentusiaster betyder detta att de kan se fram emot en mycket avkopplande soffläges-stund när de njuter av sorten. Hon är en underbar kvälls-rök för användare som vill koppla av och varva ner. Northern Light blandar jordiga smaker med toner av tall och läcker sötma, en gammal klassiker som har blivit svåra att hitta i dessa dagar.

EN OKOMPLICERAD SORT: ODLA NORTHERN LIGHT

Även om Northern Light är väldigt mycket en indica, uppvisar hon vissa sativa-egenskaper när hon växer, så som långa och tunna blad med stort, brett avstånd mellan de inre noderna. Men som en riktig indica, kommer hon att hålla sin tillväxt i schack. Inomhus kommer den inte att bli högre än 120 cm, så plantan förblir hanterbar. Odlad inomhus under ett 600W ljus kan hon ge upp till 500 g/m² på korta 8–10 veckors blomning.

Northern Light kan också odlas utomhus, hon föredrar dock ett varmt och soligt klimat, till exempel i södra Europa eller Kalifornien. Med rätt skötsel och goda näringsämnen kan hon växa till 220 cm, när hon är redo i slutet av september kan hon belönar dig med upp till 625 g av de finaste torra knopparna per planta. Om du vill odla henne i kallare klimat i Europa rekommenderas det att du odlar henne inomhus eller i ett växthus.

Vill du odla en sann cannabislegend? Du kan inte misslyckas med Northern Light av Royal Queen Seeds, fröna finns nu tillgängliga i storpack.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Utbyte inomhus : 500 - 550 gr/m2
 • Utbyte Utomhus : 575 - 625 gr/plant
 • Höjd Inomhus : 100 - 160 cm
 • Höjd Utomhus : 180 - 220 cm
 • Blommande: 8 - 10 veckor
 • Skörd-månad : Sent i September
 • Genetisk bakgrund: Northern Light S1
 • Typ : Sativa 0% Indica 100%
 • Effekt: En kombination av stenad + hög

  By S. J. on 06/Apr/2018 :
  (4)

  Title : recommended
  Comment : good strain. 90% germination

  By T. J. on 13/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Bulk123
  Comment : Fast, exceptional delivery and stealthy, I had 100 percent germination success within the first 48 hours, thank you royal queen for your service and quality

  By B. I. on 05/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Recommended
  Comment : 110 seeds are shipped with each order. Over 99% germination rate in peat/perlite


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.

Categories

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.