Royal Moby Frön i Storpack

Royal Moby frÄn Royal Queen Seeds Àr en hollÀndsk twist pÄ en spansk klassiker, den legendariska Moby Dick. Den har de psykoaktiva effekterna av en ren sativa, men tack vare dess indica-sida glÀder den med en snabb blomningstid. Utomhus kan plantan uppnÄ en gigantisk storlek för riktiga monsteravkastningar. Nu tillgÀnglig i storpack!
 5.00/5 (4) Skriva en recension
Number of seeds:
100x
€ 350.00
€ 350.00 (nklusive Skatt In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer och Bitcoin

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Tekniska data
 • Frågor (0)
 • Recensioner (3)

Royal Moby Frön i Storpack - Med ett ord, Massiv

Royal Moby Ă€r en korsning mellan Haze och White Widow, vilket gör den till en 65% sativahybrid. Med tanke pĂ„ dess sativa-dominans kommer det inte som nĂ„gon överraskning att den ger nĂ„gra riktigt spektakulĂ€ra avkastningar och ett vĂ€lbehagsrus i bĂ„de kropp och sinne—som en del rökare beskriver som rent ut psykedeliskt. Den enda egenskapen med Royal Moby som skriker indica Ă€r den korta blomningstiden, vilken gör Royal Moby till den icke-tĂ„lmodiga sativa-Ă€lskarens dröm.

PSYKADELISK SATIVA: EFFEKTERNA AV ROYAL MOBY

Royal Mobys rus Àr bortom astronomiskt. Dess Hazegenetik och 21% THC-innehÄll gör att den rankas som en av de starkaste sorterna pÄ marknaden. Dess kombination av terpener och cannabinoider producerar en euforisk och cerebral upplevelse, och Royal Moby anses vara en optimal sort att röka pÄ dagen. Som pricken över i-et av dessa upplyftande effekter, sÄ Àr Royal Mobys terpener Àven ansvariga för att producera en kryddig örtsmak som inte kan förnekas. Röken kan kanske bÀst beskrivas som bÄde len och intensiv. För de som verkligen vill ha kul, kommer Royal Moby vara en utmÀrkt partypolare.

VERKLIGEN GIGANTISK: ATT ODLA ROYAL MOBY

Eftersom Royal Moby Ă€r sativa-dominant kan den vĂ€xa sig till en enorm planta. Inomhus hĂ„ller den sig dock till rimliga storlekar pĂ„ mellan 80–140 cm. Planterar du den utomhus sĂ„ kommer det roliga verkligen att börja. I optimala förhĂ„llanden under mycket sol, kan den bli upp till 3 meter. Odlare har rapporterat sĂ„ mycket som 1 kg knoppar per planta, Ă€ven om upp till 700 g frĂ„n mindre plantor Ă€r vanligt—och fortfarande imponerande. Inomhus, Ă€r avkastningen ocksĂ„ fantastisk med 550–600 g/mÂČ vilket Ă€r en stor mĂ€ngd. Den tar endast aningen lĂ€ngre tid att blomma Ă€n en genomsnittlig indica, cirka 9-10 veckor. Om du odlar Royal Moby utomhus kan du förbereda dig för att skörda under senare delen av oktober. För cannabisfinsmakare som söker efter en massiv sort med massiv avkastning och massivt THC-vĂ€rde—men en kort blomningstid—sĂ„ bör Royal Moby vara en stark utmanare. Med frön i storpack innebĂ€r det att du aldrig kommer vara utan!

 • THC: 21%
 • CBD: Low
 • Utbyte inomhus : 550 - 600 gr/m2
 • Utbyte Utomhus : 650 - 700 gr/plant
 • Höjd Inomhus : 80 - 140 cm
 • Höjd Utomhus : 200 - 300 cm
 • Blommande: 9 - 10 veckor
 • Skörd-månad : Sent i oktober
 • Genetisk bakgrund: Haze x White Widow
 • Typ : Sativa 65% Indica 35%
 • Effekt: En kombination av stenad + hög
 • Klimat : Cold
 • Smak: Spicy, Herbs

  By L. S. on 07/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Super geiles Zeug
  Comment : Es kommen 110 anstatt 100 Samen + fast alle keimen + mega gutes Zeug Nur zu empfehlen !!

  By C. G. on 29/Mar/2019 :
  (5)

  Title : royal
  Comment : TrĂšs bon rendement, trĂšs bon investissement.

  By A. R. on 31/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Bonne graine
  Comment : envoyé à temps devenues trÚs grandes assez rapidement


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som sÀljs pÄ Royal Queen Seeds Àr endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 Är). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehÄller oss rÀtten till att vÀgra försÀljningen om vi misstÀnker att denna term bryts.

Categories

Disclaimer

Alla cannabisfrön som sÀljs pÄ Royal Queen Seeds Àr endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 Är). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehÄller oss rÀtten till att vÀgra försÀljningen om vi misstÀnker att denna term bryts.