OG Kush i Storpack

OG Kush är förmodligen en av de mest kända cannabissorterna genom tiderna. Hon har sitt ursprung i norra Kalifornien och har sedan höjt sig till legendarisk status. OG Kush har en unik doft och mycket kraftfulla effekter, vilket gör henne till en snabb och fast favorit bland många rökare, uppfödare och odlare. Skaffa frön till OGK i stora kvantiteter här så att du kan odla dem när du vill.
 4.5/5 (5) Skriva en recension
Number of seeds:
100x
€ 300.00
€ 300.00 (nklusive Skatt In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer och Bitcoin

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Tekniska data
 • Frågor (1)
 • Recensioner (4)

OG Kush Frön i Storpack: Det bästa av de bästa från Kalifornien

Även om det exakta ursprunget till OG Kush förblir ett mysterium så kan vi bekräfta att denna kaliforniska knopp är någonting mycket speciellt. Hennes ikoniska mix av prisbelönta karaktärsdrag har gjort henne till en cannabis-kändis, och hon har bildat grunden för otaliga moderna hybrider. Det som en gång var den bäst bevarade hemligheten av norra Kalifornien åtnjuts nu över hela världen. OG Kush härstammar från en blandning av Chemdawg, Lemon Thai och Pakistani Kush, vilket resulterar i 75% indica- och 25% sativa-genetik.

POTENT SMAKEXPLOSION: EFFEKTERNA AV OG KUSH

Låt oss gå in på de mest betydelsefulla egenskaperna hos OG Kush—arom och effekt. Efter att du rökt denna sort för första gången, är det troligt att du kommer ha svårt att röka genomsnitts-gräs någonsin igen. Ja, det är så smakfullt! Ett perfekt äktenskap med jordiga, fruktiga, citrus, diesel och tall-toner kommer att täcka tungan och dröja kvar på smaklökarna.

Effekten är något av en överraskning, men en trevlig sådan. Trots att den är starkt indica-dominerande, liknar ruset mer en sativa, vilket ger ett kraftfullt cerebralt rus med kreativ energi. Men naturligtvis har den också en stark fysisk sida, vilket gör att du är avslappnad och balanserad. Perfekt!

BRA SKÖRDAR, KOMPAKTA KNOPPAR: ODLA OG KUSH

Du kan hitta olika åsikter om svårighetsgraden på odlande av originalet OG Kush. Men vår version belönar den dedikerade odlaren med 425–475 g/m² efter bara 7–9 veckors blom inomhus. I denna miljö når OG Kush en hanterbar höjd på 90–160 cm.

Utomhus, å andra sidan, spricker denna planta ut i ett majestätiskt exemplar på 180–220 cm och producerar upp till 500–550 g/planta. Under naturligt solljus är hon redo att skördas i oktober.

Knopparna på denna cannabis-pärla är stora och täta, frostade till max med glittrande trikomer och visar vackra, ljusa och limegröna nyanser.

Så om du älskar OG Kush lika mycket som vi gör och inte kan få nog av henne, rekommenderar vi att du köper OG Kush-frön i storpack här hos Royal Queen Seeds!

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Utbyte inomhus : 425 - 475 gr/m2
 • Utbyte Utomhus : 500 - 550 gr/plant
 • Höjd Inomhus : 90 - 160 cm
 • Höjd Utomhus : 180 - 220 cm
 • Blommande: 7 - 9 veckor
 • Skörd-månad : Oktober
 • Genetisk bakgrund: Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
 • Typ : Sativa 25% Indica 75%
 • Effekt: Avslappnande och full av smak

  By M. V. on 11/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Good stuff
  Comment : ordered 100, got some more, great stuff with about a 90% germination rate in an easy start. (planted 55 and got 50) all are happy and healthy.

  By G. P. on 03/May/2019 :
  (5)

  Title : geile scheise dudes
  Comment : super extrem kranker geschmack bretttert euch mehr um wie ein bret raucht nicht so viel weil ihr müsst auch noch am nächsten tag auf stehen und ned pennen wie ein sägewerk brettert los amigos gogo gg und goood luck my frieds :) :):)

  By A. W. on 31/Jan/2019 :
  (4)

  Title : Good quality sprouts
  Comment : Just planted the seeds and they are now in grow fase. good ratio of seeds sprouted (28 of 30 were good) Sprouts grow good and fast, can wait till the start flowering.

  By I. F. on 21/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Bulk iis the cheapest option!
  Comment : Do the math for yourselves. Same quality,same delivery time.and also (as usual) there is a little surprise from RQS.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Från Yashar | 2017-12-10 17:40:16

Are the bulk seeds regular or feminized

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized!

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.

Categories

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.