Bubblegum XL Från i Storpack

Bubblegum XL ger, rakt igenom, cananbis-entusiaster en perfekt balans av genetik. Den något sativa-dominanta sorten är avslappnande och upplyftande, och erhåller en superb blandning av söta och jordiga toner till dess välformade rus. Hennes medium-storlek säkerställer att du kan odla henne praktiskt taget vart som helst. Plocka upp dina frön här, i stora kvantiteter, för att aldrig vara utan.
Number of seeds:
100x
€ 325.00
€ 325.00 (nklusive Skatt In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer och Bitcoin

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Tekniska data
 • Frågor (0)
 • Recensioner (0)

Bubblegum XL frön i storpack: Allt igenom fantastisk hybrid

Bubblegum XL tillhör en ny generation av genetik som inte endast handlar om galet höga THC-nivåer. Denna korsning av den produktiva Power Plant och den unika Santa Maria lyser med ett trevligt balanserat rus som gör plantan till en helt enkelt fantastisk rökupplevelse. Sativa-dominerande hybrider är väldigt lätta att odla, så den är lämplig för odlare av alla erfarenhetsnivåer.

UPPFRISKANDE OCH AVSLAPPNANDE: EFFEKTERNA AV BUBBLEGUM XL

Bubblegum XL lutar sig något mot sativa sidan (60% sativa). Hon levererar ett utmärkt rus som kombinerar den förfriskande känslan av en sativa med den avslappnande effekten av en indica. Upplyftande, motiverande och kreativ, men ändå avkopplande, hon är perfekt för alla tillfällen. När du röker Bubblegum XL kommer du att smaka på en trevlig blandning av jordnära och söta toner som passar perfekt till dess balanserade effekt.

ANPASSAD TILL NÄSTAN ALLA MILJÖER: ODLA BUBBLEGUM XL

Bubblegum XL gör sig god i alla odlingsrum, även utomhus. Inomhus, där hon spurtar genom blomning på 8–9 veckor, kan hon producera upp till 500 g/m² tätpackade och mycket hartsartade knoppar. Då växten inte blir högre än 80–140 cm så gör det henne till ett särskilt bra val för mindre inomhusodlingar. Utomhus plantor växter upp till 2 m i höjd och ger upp till 450 g/planta under optimala förhållanden. Om du odlar i ett vått klimat, kom ihåg att hon är något känslig för mögel. Plantera dina frön utomhus och hon kommer att vara redo för skörd i oktober. Om balans är vad du söker i livet, och i cannabis, kan du inte gå fel med Bubblegum XL.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Utbyte inomhus : 450 - 500 gr/m2
 • Utbyte Utomhus : 400 - 450 gr/plant
 • Höjd Inomhus : 80 - 140 cm
 • Höjd Utomhus : 160 - 200 cm
 • Blommande: 8 - 10 veckor
 • Skörd-månad : Oktober
 • Genetisk bakgrund: Power Plant x Santa Maria
 • Typ : Sativa 60% Indica 40%
 • Effekt: Avslappnande och full av smak
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.

Categories

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.