Royal AK Frön i Storpack

Cannabis-fansen kommer säkerligen gissa rätt att Royal AK är Royal Queen Seeds egen variant av den berömda AK-47. Den är populär bland odlare överallt, då sorten är känd för sin enorma avkastning och kraftfulla knoppar. Våran upprätthåller dessa enorma avkastningar och ger odlare en kvalitet som är svårslagen. Nu kan du även få Royal AK frön i storpack här hos oss!
Number of seeds:
100x
€ 300.00
€ 300.00 (nklusive Skatt In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer och Bitcoin

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Tekniska data
 • Frågor (1)
 • Recensioner (0)

Royal AK Frön i Storpack: En prisvinnande Cannabisklassiker

Det finns en del historier om hur AK-47 fick sitt namn, där en hävdar att dess hårt slående effekt ansåg den vara en "one hit wonder" bland nybörjarrökare. Det är ingen överraskning att AK-47s popularitet sköt i höjden och att den vann många priser—och inte enbart för dess kraft. Med en stark genetisk bakgrund som är trodd att kombinera colombianska, mexikanska, thailändska och afghanska sorter, är den exceptionellt enkel att odla samtidigt som den gläder med väldigt bra avkastningar.

HÄRLIG KOMBO AV BERUSNING OCH RUS: EFFEKTERNA AV ROYAL AK

Royal AK är en 60% sativa och 40% indica som kombinerar en djupt avslappnande berusning med ett härligt starkt välbehag från sativa. Då den innehåller 19% THC, är den inte längre den mest kraftfulla sorten, men den är fortfarande tillräckligt stark för att skicka användaren till soffan (och senare direkt till frysen) efter endast ett par bloss. Den har en stark arom som blandar bäriga toner med diesel, och när du röker den kan du känna jordiga, träiga och söta smaker dansa över dina smaklökar.

LIKA LÄTT SOM ATT RÄKNA TILL 3: ATT ODLA ROYAL AK

Den solida genetiken tillhör de bästa egenskaperna hos Royal AK och den kommer från lantraser runt om i världen. Detta ger den en extraordinär kraft som gör att den kan tolerera odlingsproblem och förhållanden som inte är optimala. Dess höga produktion är legendarisk: inomhus, där den förblir i en behaglig höjd på mellan 80-140 cm, kan man få en avkastning på upp till 575 g/m² i optimala förhållanden. Odlar man den utomhus, kan den bli upp till 170 cm hög och pressa fram imponerande 650 g/planta. Royal AK kan odlas framgångsrikt i alla typer av odlingsmedel och anpassar sig bra till träningsmetoder. På grund av dess robusta natur, är det även en utmärkt sort för nya cannabisodlare. Odla en av de mest aktade cannabislegenderna med Royal AK frön i storpack från RQS!

 • THC: 19%
 • CBD: Low
 • Utbyte inomhus : 525 - 575 gr/m2
 • Utbyte Utomhus : 600 - 650 gr/plant
 • Höjd Inomhus : 80 - 140 cm
 • Höjd Utomhus : 130 - 170 cm
 • Blommande: 8 - 10 veckor
 • Skörd-månad : Tidigt i oktober
 • Genetisk bakgrund: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
 • Typ : Sativa 60% Indica 40%
 • Effekt: En kombination av stenad + hög
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Från Alberto | 2018-09-23 20:51:22

Semi tutti femminilizzati?

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.

Categories

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.