Somango XL Frön i Storpack

Somango XL är en mångfasetterad sort där varje egenskap glänser med extraordinär begåvning: den framkallar ett trevligt och kraftfullt rus tillsammans med en söt tropisk doft och smak. Den mångsidiga plantan kan enkelt odlas överallt och belönar även mindre erfarna odlare med betydliga avkastningar. Skaffa Somango XL frön i storpack här hos Royal Queen Seeds.
Number of seeds:
100x
€ 350.00
€ 350.00 (nklusive Skatt In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer och Bitcoin

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Tekniska data
 • Frågor (0)
 • Recensioner (0)

Somango XL Frön i Storpack: Söt Och Enkel Indica

Somango XL är resultatet av en korsning av den tropiska Somango och den kraftigt avkastande Critical 47, en populär favorit bland inomhusodlare. Ut kommer en 75% indica-dominant tungviktare som kombinerar den sensoriska njutningen från Somango med den formidabla styrkan från Critical 47. Trots de massiva skördarna som gjort att denna sort fått namnet XL, är den väldigt enkel att underhålla, vilket även gör den till en bra sort för nybörjare.

TROPISK SMAK OCH ETT ENERGIGIVANDE RUS: EFFEKTERNA AV SOMANGO XL

Bara att skåda Somango XL får blodet att pumpa, men saker tar verkligen fart när du får en puff, en smak och ett bloss. Då den härliga mangoessensen tar täten, blir Somango XL ett tropiskt party för smaklökarna, men röken går ner enkelt och sött. När det kommer till dess rus, så handlar det om att bli berusad in i benmärgen, men utan sofflåsningen som vanligtvis kommer med det. Ett THC-innehåll på 18% innebär att du kan njuta av mer än bara ett bloss eller två, då denna sort främjar ett euforiskt och energigivande tillstånd som gör den till en sällsynt indica som passar till utekvällar och fester.

LÄTT SOM EN PLÄTT: ATT ODLA SOMANGO XL

Ena halvan av Somango XLs föräldraskap är den robusta Critical 47, en perenn favorit bland i synnerhet inomhusodlare. Med topproduktions-potential - men kräver väldigt lite underhåll - rör sig Somango XL genom dess vegetativa fas och blomningsfas med både bestämdhet och enkelhet. Bra luftcirkulation kommer hjälpa till att minska risken för mögel då dess lövverk är kompakt och knopparna är tätt packade. Den tåliga plantan förblir i en behändig och enkel förtäckt höjd på mindre än 1 meter, och kommer avsluta blomningen på smidiga 8-10 veckor. När allt är sagt och gjort, är plantorna kapabla att pressa ut upp till 575 g/m² och 600 g/planta både inomhus och utomhus. Oavsett hur mycket erfarenhet du har av att odla cannabis, så kan det inte gå fel med Somango XL. Upplev tropiska vibbar året runt med frön i storpack från RQS!

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Utbyte inomhus : 525 - 575 gr/m2
 • Utbyte Utomhus : 550 - 600 gr/plant
 • Höjd Inomhus : 60 - 100 cm
 • Höjd Utomhus : 120 - 200 cm
 • Blommande: 8 - 10 veckor
 • Skörd-månad : Sent i September
 • Genetisk bakgrund: Somango x Critical 47
 • Typ : Sativa 25% Indica 75%
 • Effekt: Stenad och kraftig
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.

Categories

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.