Green Gelato frön i storpack

Gröna Gelato bulkfrön erbjuder odlare möjlighet att odla denna fantastiska genetik i massiv skala. Du kommer inte att bli besviken över de härliga smakerna och smakfulla effekterna av detta moderna mästerverk.
 3.5/5 (3) Skriva en recension
Choose a number of seeds
 • 100x
€ 450.00 (nklusive Skatt In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer och Bitcoin

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Frågor (0)
 • Recensioner (2)

Green Gelato Bulkfröer: Astronomiska nivåer av THC

Gelato är en välkänd fryst efterrätt som har sitt ursprung i Italien. Den här söta och saftiga maträtten är noggrant tillverkad av kockar och infunderas med en mängd olika smaker. Liksom den europeiska delikatessen, är Green Gelato full av intensiva smaker och smiddes noggrant genom många försöker och misslyckanden. Smaken är av toner av söthet och citrus, vid sidan om massiva nivåer av THC, detta blev gjort möjligt genom att korsa föräldra-sorterna Sunset Sherbet och Thin Mint Girl Scout Cookies. Odla denna sort genom bulk för en otroligt potent skörd laddad med smak—idealisk för att göra ätbar och till extrakt.

GÖR ER REDO FÖR AVFÄRD: EFFEKTERNA AV GREEN GELATO

Green Gelato erhåller en balanserad genetisk profil som består av 55% Indica och 45% Sativa-gener. Detta resulterar i en psykoaktiv effekt som är lika delad mellan kropp och sinne. Blommorna av denna strain är högt produktiv när det kommer till viskös resin som utsöndras från dess trikomer. Består av ett THC innehåll på 27%, sorten katalyserar en high som är uppenbar inom några sekunder efter rökning och varar i timmar tills det når slutet. Effekten riktar sig delvis mot kroppen, vilket ger ett tillstånd av fysisk avslappning och möjlig lindring av värk och smärta. Highen i huvudet är, trots att det är extremt starkt, klar och drömlik.

STORA SKÖRDAR AV KOMPAKTA KNOPPAR: ODLA GREEN GELATO

Grön Gelato producerar små och täta blommor som visas i nyanser av orange, lila och grönt. Stammen pumpar ut dessa unika blommor i enorma mängder oavsett odlingsmiljö. Växter som odlas inomhus erhåller betydande avkastning mellan 500–700g/m², de växer till en höjd av upp till 120 cm och kommer att vara klara för att trimmas efter en blomningstid på 8–10 veckor. Växter som odlas utomhus ger en mycket givande skörd på 800g/planta, topphöjd på 200 cm och de kommer att vara redo för att klippas och torkas under början av oktober.


  By J. C. on 29/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Great service
  Comment : Securely packaged, fast delivery. Great service.

  By M. B. on 28/Nov/2019 :
  (4)

  Title : Gelato
  Comment : Great product and huge croops only problem was label on the box with seed was broken so I'm not for sure is product inside was the right one.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.