5 EXTRA GRATISFRÖN för de första 100 som använder koden 22ERT5 i kassan.
 • Royal Queen Seeds T-shirt Lion

Royal Queen Seeds T-shirt City

RQS T-shirt City - Gigantiska plantor på bakgården, små autoblommande honor i odlingsrum, feta indicor i trädgården, långa och eleganta sativor i gigantiska professionella uppställningar - cannabis växer som ogräs. Det växer överallt. En cool tröja för trädgårdsodlaren. Tillgänglig i S, M, L och XL
(3) Skriva en recension
Väljsize
 • S
På REA!
Reducerat pris!
€ 19.95 No stock

€ 19.95 (-0%)

Köp och vinn 20 poäng
  Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • Mer information
 • Frågor (0)
 • Recensioner (3)

Visa upp din kärlek för cannabis och nöjen genom att bära vår Royal Queen Seeds T-shirt. Marijuana är en kraftig planta som växer likt ogräs, men som samtidigt lugnar en något otroligt. Den kan hittas över hela världen, och för en bra anledning. Denna ört är inte bara användbar för att behandla olika sjukdomar, utan även för att skapa rep, kläder och som ett alternativ till mjölk.

Denna t-shirt är perfekt för de som njuter av cannabislivsstilen. Visa alla att du stödjer cannabis genom att bära denna tröja som avbildar en gigantisk planta som springer ner längs stadsvägarna med helikoptrar surrandes omkring den.
Är detta en marijuanaversion av Godzilla eller en satir på hur vissa myndigheter fortfarande ser ner på en välgörande ört? Kanske är den lite av båda. Kolla på hur mannen i kostym springer från plantan, som växer sig stor och stark. Polisen och helikoptrarna har ingen chans mot denna växt, men det är ju meningen. Oavsett hur mycket du försöker förtrycka marijuana, har den alltid övertaget. Färgschemat är till för att förhöja känslan av att detta skulle kunna vara en gammal film. Vår Royal Queen Seeds T-shirt City kommer säkerligen starta en diskussion bland dina vänner, så väl som frammana utrop om hur cool den är. Var den första i din bekantskapskrets att sporta det senaste inom cannabismode, eller ge bort den som en present till någon speciell eller din bästa kompis.

Vår Royal Queen Seed T-shirt är perfekt för marijuanaentusiasten, supportern av marijuanarättigheter, trädgårdsodlaren, eller bara en riktigt cool person. Dess storlekar sträcker sig från small till extra-large, du kommer säkert hitta en storlek som passar dig och dina vänner. Köp inte bara en, köp ett dussin du kan ge till dina favoritkunder, eller till och med din mamma. Vem skulle inte se ut som sitt bästa jag bärandes en tröja som stödjer deras kärlek till nöje, stolligheter och cannabis.

Royal Queen Seeds erbjuder en diskret och världsvid frakt till rimliga priser.
Desto mer du beställer, desto mer visar du inte bara ditt stöd för livsstilen, utan även för dig själv och din gemenskap. Gratis frön erbjuds beroende på det belopp du spenderat. Grossistalternativ finns även tillgängligt beroende på ditt företag.


  Av K. A. Den 02/Dec/2015 :

  Titel : Awesome Shirt, never availible. PRINT MORE
  Kommentar : Awesome Shirt, never availible. PRINT MORE

  Av J. V. Den 13/Sep/2013 :

  Titel : The best smoker shirt there is!
  Kommentar : I ordered this T-shirt yesterday and I already receive it today! It looks even more awesome in real then on this picture! Thank you so much !

  Av R. G. Den 17/Jul/2013 :

  Titel : perfetto!
  Kommentar : mi va benissimo e l'immagine è stampata perfettamente :)


  Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.