Royal Queen Seeds Smokers Askfat

Royal Queen Seeds askfat gjord utav hårdplast. Nätt och lätt tillbehör med tre stöd för dina holkar eller cigaretter. Tryckt med Royal Queen Seeds logga, webbadress, email och telefonnummer. Tillgängliga färger: Röd, svart och blå.
Choose a color
  • Red
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • More info
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

För de som känner till och älskar Royal Queen Seeds cannabisprodukter, kommer nu ett askfat som är perfekt för rökare med en cannabislivsstil. Oavsett om du ska tända på en holk, cigarett eller joint, är Royal Queen Seeds Askfat den konventionella produkten för både vardaglig och stundtals användning. Detta askfat är även idealt på grund av ett antal andra anledningar. Några marijuanarökare röker bara med hjälp av pipor, som de behöver rensa ut askan ur. Ibland behöver en vän eller en någon annan gäst säkerligen ett askfat. Några rökare föredrar även att använda tändstickor istället för tändare och behöver således ett askfat att kunna slänga de använda tändstickorna på. Oavsett varför just du behöver ett askfat, är Royal Queen Seeds askfat en elegant, billig produkt som komplementerar er vardagliga rökupplevelse.

 

Vår Royal Queen Seeds Smokers Askfat finns tillgänglig i tre olika stiliga färger: röd, marinblå, och svart. Den är grund, har en genomsnittlig storlek och har en öppen topp för lätt tömning och rengöring. Royal Queen Seeds logga med ett rökande lejon är tryckt i vitt på askfatet, och förser dig även med företagets kontaktuppgifter och webbadress. Det finns tre försjunkna stödställ runt om utsidan, vilket gör det till en fantastisk produkt för flera rökare. Askfatets förhöjda mitt fungerar även som ett stöd som förhindrar blunts och cigaretter från att slockna samtidigt som det skyddas mot eventuella brinnande fimpar i botten. Vissa rökare skulle även tänkas välja att fylla botten med vatten. Vi uppmuntrar rökare att köpa några av dessa pålitliga askfat – kanske en utav varje färg. De staplas lätt ovanpå varandra för en lättare förvaring. Dessa askfat är perfekta och robusta nog för användning i barer och nattklubbar. Med ett pris precis under 10€, är detta ett billigt askfat gjort av hårdplast. Den hårda plasten är väldigt slitstark, vilket gör askfatet till en långvarig ekonomisk investering.

 

Kring all annan cannabismerch, är ett askfat ett måste för marijuanalivsstilen. Oavsett om du röker en holk, joint, cigarett eller något annat, är ett askfat inte bara användbart, utan nödvändigt. Den roliga loggan med det rökande lejonet på Royal Queen Seeds askfat är en fantastisk symbol för cannabisrökare och deras livsstil. Att använda Royal Queen Seeds Smokers askfat är ett positivt sätt att göra reklam för företaget och dess andra fantastiska produkter för dina vänner och gäster.

 

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.