RQS iPhone 4 case

När du köper cannabisfrön från Royal Queen Seeds, får du inte bara de bästa cannabis-strains som finns, utan du får också möjligheten att köpa cannabis-merch så som vårt RQS iPhone 4 skal. Detta fantastiska iPhone 4 skal är bara en av alla de fina produkter du kan köpa när du handlar från RQS.
Choose a color
  • Grey
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • More info
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Du har väntat en så lång tid för att få införskaffa denna toppmoderna telefon och nu när du väl har den, så känns det bara vettigt att skydda den från repor och oväntade olyckor.

Vårt RQS iPhone 4 skal kommer förse din telefon med det skydd det behöver, medan det även ger den en elegant och väldigt stilren look. Eftersom skalet är tillverkad med en ytterst precision för att passa iPhone 4, kommer din telefon kännas precis lika tunn inuti skalet så som den gör utan. Den stora RQS-loggan, tillsammans med vår slogan ”Keep on Growing” kommer låta dina vänner veta precis hur seriös du är med ditt medicinska marijuana. Det är ett perfekt sätt att visa dina vänner att du köper från ett företag som bara säljer de bästa cannabisfröen. Medan du försöker bestämma dig för om du vill ha den svarta eller det gråa RQS iPhone 4 skalet, låt mig berätta lite om vårt företag.

Royal Queen Seeds, en välkänd cannabisfrö-bank i Europa, har år utav erfarenhet av att ta fram cannabisfrön och förse kunder med den medicinska marijuana som blivit så populär idag. I takt med den ökande efterfrågan efter medicinsk cannabis, har RQS sett till att de kan hålla sig i stånd med just den efterfrågan genom att kunna erbjuda ett stort utbud utav cannabis. Våra frön är feminiserade, vilket betyder att du inte behöver bli brydd av att identifiera och ta bort hanplantor. Du kan fokusera på att odla friskt medicinskt cannabis och veta att det kommer från en fröbank som bara säljer de finaste cannabis-strains som finns.

Vi bär olika typer av frön, inklusive White WidowOG KushShining Silver HazeAmnesia HazeNorthern LightCritical och Skunk #1. Tills du testat våra frön, kommer du aldrig få uppleva nöjet med att odla de bästa cannabisfröna. Innan något utav våra cannabis-strains lämnar vår fröbank, blir fröna handplockade och inspekterade. Bara när vi vet att de är utav den högsta möjliga kvalitén paketerar vi dem i vårt slitstarka paketeringsmaterial och skeppar ut dem till dig. I de flesta fall, kommer ditt cannabis vara redo för skörd inom cirka 10 veckor.

Vi erbjuder också gratis frön med varje beställning. Om du spenderar 25€ eller mer, får du ett gratis frö; spendera 50€ eller mer, får du 3 frön; spenderar du 75€ eller mer får du 5 frön; och spenderar du 135€ eller får du 10 gratis frön. De slumpmässigt utvalda fröen kan vara White Widow, Amnesia Haze, Critical, Royal Moby eller något av våra andra fantastiska sorter utav cannabis.

Vårt iPhone 4-skal passar både iPhone 4 och iPhone 4s. Din iPhone har en elegant design, så varför inte ge den ett skal som passar den. Om du har några som helst frågor angående denna, våra cannabisprodukter eller någon utav de andra cannabistillbehör vi erbjuder, får du mer än gärna kontakta oss.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.