RQS iPhone 5 Skal

Detta skal bär den attraktiva RQS-skölden i rött och guld och är flexibel och slagtålig. Du kommer aldrig behöva oroa dig om din telefon igen med detta tillbehör. RQS-skalet är bland några av de bästa iPhone 5 skalen tillgängliga, och den finns tillgänglig från din kompletta källa av cannabisprodukter, inklusive de bästa cannabisfröen och cannabis-strains.
 0.5/5 (7) Skriva en recension
Choose a color
 • Black
 • Grey
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Frågor (0)
 • Recensioner (1)

I dagens uppkopplade samhälle, har nästan alla i världen av medicinsk marijuana eller cannabis-fröbanker tillgång eller äger en mobiltelefon för personlig- eller företagsanvändning. Vi vill att våra värdefulla kunder har den säkerhet som ett robust skal erbjuder, något som gör livet lättare. Denna röda sköld och svartfärgade skal är ett slående och pålitligt tillbehör till din iPhone 5.

 Bläddra igenom vårt utbud av cannabisfrön utan den minsta oron om att din iPhone 5 exponeras för elementen. Med din iPhone 5 och sitt skal, kan du snabbt få svar på de frågor du kan ha angående att odla cannabisfrön. Vi finns här för att hjälpa dig. Kolla upp vår sida på din iPhone 5. Vi börjar precis nu bara förstå hur stor marknaden för medicinsk cannabis blivit.

 

Din mobiltelefon är dyrbar. Det är en prioritet att skydda en av dina mest viktiga tillgångar. När mobiltelefoner blir mer och mer avancerade, mer dyra och mer sårbara, vill vi nu erbjuda dig ett skal som skyddar din iPhone 5 från repor, sparkar, slag, stötar och de hjärtstoppande fall från bröstfickan ner på trottoaren. När du köper gräsfrön och cannabisfrön från oss, tänk då på vårt fina telefonskal. Enligt källor så behåller mobiltelefoner sitt ursprungliga värde mycket längre när de inte repats, skrapats, eller slagits. Våra iPhone-skal är både stilrena och funktionella och förser dig med ett iögonfallande skal med extra säkerhet på köpet. Vi vill erbjuda ett långvarigt skydd och ett skal som ser bra ut. Din telefon är en investering. Vi vill hjälpa dig att bevara den samtidigt som du handlar efter strains av cannabis.

 

Vårt RQS mobilskal garanterar att din mobiltelefon är väl skyddad. Med det distinkta RQS-trycket i guld och röd, kommer din telefon inte glida ur dina händer och bli skadad på grund av klantiga handrörelser. Den oundvikliga kollisionen efter en tappad iPhone 5 kommer inte längre vara några bekymmer. Detta skal passar bra i din hand. Den kommer också påminna dig om din enorma källa till de bästa sorterna utav cannabis och de bästa cannabisfröen. Beställ direkt från din iPhone 5.

 

Oroar du dig för din nakna iPhone 5? Håll den samman med vårt skal i röda och svarta färger. Oavsett vad som händer, kommer du ha ett extra skydd för din iPhone 5, ett skydd som vi är säkra på att du kommer älska. Nästa gång du är ute efter att köpa cannabisfrön, kolla då in vårt iPhone 5-skal.


  By A. J. on 12/Jun/2014 :
  (2)

  Title : Pas adapté
  Comment : Pour l'Iphone 5S la coque est un peu juste et les boutons sur les côtés et le dessus sont difficiles à utiliser


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.