• Keep on Growing T-Shirt

Keep on Growing T-Shirt

Håll det stiligt och fortsätt växa! Visa ditt stöd för de helande egenskaper hos medicinsk marijuana och se bra ut på samma gång med Royal Queen Seeds Keep on Growing t-shirt. Ingenting visar din benägenhet för cannabisfrön bättre än en tröja med Royal Queen Seeds favoritmotto smakfullt klottrat över din högra axel.
Väljsize
 • L
 • M
 • S
 • XL
Köp och vinn 20 poäng
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • Mer information
 • Frågor (0)
 • Recensioner (0)

Trots allt, att citera en av Europas ledande cannabisfrö-bank med en briljant t-shirt går aldrig ur stil!


Idealt för både män och kvinnor, är denna tröjas grunda v-neck en tilltalande tvist på den typiska runda halsen hos tröjor. Tröjan själv är skuggad i en attraktiv, jordlik sienna-nyans, och en stiliserad kvist med löv från en av våra favoritstrains av cannabis ålar sig upp för tröjan i en iögonfallande design. Den vetefärgade grafiken går hand i hand med den lerfärgade tröjan för en trendig och polerad ledig look.

Tillgänglig i small, medium, large och extra-large, är tröjorna gjorda av en högkvalitativ blandning av bomull och är fantastiska som presenter, för bakgårds-skunkodlare och vem som helst som stödjer cannabisodlings-industrin. Smickrande skuren i en slimmad passform, håller denna tröja dig till synes het medan du håller dig svalkad i komfortabelt bomull.

På RQS, skulle vi älska att se dig bära vår Keep on Growing t-shirt! Om du letar efter ett kul sätt att fira 420 eller om du vill göra en vänskaplig utgång speciell, beställ ett par tröjor, samla några vänner och posta dina bilder på vår Facebooksida. Eller, gå med i vår fototävling med ett foto av dig själv i vår Keep on Growing t-shirt poserande med din bästa planta odlad från RQS topp-kvalitativa cannabis-strains. Vill du piffa till looken på ditt foto? Vi har också flertalet basebollkepsar med RQS loggan, iPhone-skal och nyckelringar att gå tillsammans din Keep on Growing t-shirt.


Bättre än så, när du gillar vår Facebooksida eller lämnar ett omdöme på vår Keep on Growing t-shirt, får du 5 respektive 10 procents rabatt inför ditt nästa köp av cannabisfrön eller merch här på RQS. Som en ledande Europeisk fröodlare, erbjuder vi redan fantastiska priser på några av de bästa cannabis-strains och marijuana-inspirerade kläder, så rabatter på vårt högkvalitativa merch förgyller det bara ytterligare. Ta en titt på våra autoblommande, medicinska och feminiserade cannabisfrön och vårt breda utbud av odlingskit, grinders, askfat, papper, tillbehör och kläder för en omfattande bild av våra marijuanarelaterade produkter.

Vår Keep on Growing t-shirt gör det lätt att se fantastisk ut medan du stödjer användningen av medicinsk cannabis. Vi fraktar över hela världen till många land, vi erbjuder en bekväm och säker onlinebeställning med olika betalningsalternativ och är stolta över vår spektakulära kundservice. När det kommer till cannabis, har vi till vår fulla avsikt att fortsätta växa, och vi hoppas du gör detsamma!

  Nobody has posted a review yet


  Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Login
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.