Vill du ha GRATIS Royal Gorilla-frön? Klicka här!

RQS Pro: ledande cannabisinnovation och utveckling

RQS Pro ledande cannabisinnovation och utveckling

Klimatet och miljön står inför hot utan motstycke. Med global uppvärmning, ekologisk kollaps och omfattande föroreningar befinner vi oss som en planet vid en avgörande tidpunkt. Medan kuggarna från regeringar runt om i världen rör sig långsamt är det upp till oss som individer och företag att göra något åt det.

Vi på RQS har en meritlista över miljövänliga och banbrytande metoder, såsom ekologisk odlingsteknik, med naturligt ljus och investeringar i mer effektiv teknik för att odla våra plantor. Vi tror dock att vi kan ta saker ett steg längre och vi vill dela detta med världen.

Det är därför vi har skapat RQS Pro. Genom att nyttja år av expertis och kunskap har vi för avsikt att öka forskningen och utbildningen inom cannabisindustrin och upptäcka nya sätt att göra den så innovativ och hållbar som möjligt.


Vad är RQS Pro?

Video id: 733881361

RQS Pro handlar om forskning och att vara först med den senaste utvecklingen inom cannabisgenetik, odling och fröodlingsteknologi, tekniker och cannabinoider.

"Uppdraget är tvåfaldigt: att skapa bättre, högre avkastande och mer stabila cannabisvarianter—och att driva gränserna för sektorn." 

Med den större förståelsen om cannabinoider som vi kommer att utveckla genom vår cannabis- och cannabinoidforskning kommer vi inte bara att kunna skräddarsy cannabisvarianter efter allas behov, utan vi kommer att främja den globala förståelsen av cannabinoiders potentiella användningsområden—både medicinskt och för fritid.

Vad är RQS Pro?

RQS och RQS Pro: En synergisk relation

Uppdraget med RQS Pro är en förlängning av vad RQS har stått för sedan dag ett; att inte bara vara marknadsledande utan också ledande inom cannabisutbildning, forskning och utveckling. Och med RQS Pro går vi ett kliv närmare att uppfylla denna vision.

Upptäckterna av RQS Pro kommer att vårda RQS och så småningom ta sig till marknaden. Genom denna process kommer områden för ny teknisk utveckling att identifieras. Från genetisk forskning till utveckling av belysningssystem, bevattning och organisk odling—framstegen från RQS pro kommer dramatiskt att förbättra de system som RQS använder.

Och vice versa. Precis som RQS Pro förbättrar RQS, hjälper våra kunders feedback, upplevelser och behov att fokusera, forma och dirigera hur RQS Pro investerar sin tid och bemödande i utveckling.

Och när det gäller den slutliga plantan? Det betyder att produktkvaliteten—vare sig det är smak, utbyte, styrka eller stabilitet—kommer att öka ännu snabbare.

På detta sätt kommer de två grenarna av RQS att ständigt driva varandra, vilket leder till större upptäckter.

Vem vet vart det kan leda?

Video id: 673601992

Gör världen till en bättre plats med RQS Pro

Ingen av dessa utvecklingar skulle vara värda mödan om de inte också gjorde bruket av cannabisodling mer miljövänligt. Därför är hållbarhet kärnan i vår forskning.

Genom att skapa plantor som växer snabbare och mer kompakt, sparar vi de resurser som varje planta behöver för att växa. Genom att utveckla nya, innovativa tekniker som utnyttjar naturens kraft och minskar vår påverkan kan vi bidra till att planeten förblir frisk under kommande generationer. Genom att investera i forskning letar vi efter sätt att driva gränserna för branschen och ge bättre utbildning och förståelse för frågorna kring den.

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.