Returpolicy

Du har rätt att returnera din beställning (eller delar därav) inom 14 dagar efter mottagandet utan att ge någon anledning.

Under den här tiden är det tillåtet att pröva och att hantera produkten som du skulle ha gjort det i en fysisk butik. Dessutom kan du öppna paketet med en produkt om inte paketet är förseglat. Om du har gjort mer än absolut nödvändigt att bara utvärdera produkten kan du debiteras för eventuella förluster.

Återkallandet löper ut 14 dagar efter den dag som du (eller en annan tredje part annan än transportören) har tagit emot produkten.

Om du har beställt flera produkter med varierande leveranstider i samma order, löper uttagsperioden 14 dagar efter det att slutprodukten av ordern har mottagits.

För att utöva din ångerrätt begär vi att du kontaktar oss inom 14 dagar med hjälp av kontaktformuläret på vår hemsida eller genom att skicka ett mail till [email protected] Vi skickar då våra returinstruktioner och en returblankett. Om du kontaktar oss innan du returnerar produkten betalar vi för returkostnaden.

Alternativt kan du returnera produkten med hjälp av detta återkallningsformulär. Observera att eventuella returkostnader *inte* återbetalas om produkten returneras utan föregående kungörelse.

Återbetalning

När du har nyttjat din ångerrätt kommer alla betalningar (inklusive fraktkostnader) att återbetalas inom 14 dagar. Om du har returnerat produkten utan föregående kungörelse kan vi begära en spårningskod som bevis på retur innan betalningen kommer att återbetalas.

Beroende på din ursprungliga betalningsmetod utförs återbetalningen enligt följande:

Banköverföring - Banktransaktion
Kreditkort - Kreditkort (eller Banktransaktion om mer än 30 dagar har gått sedan inledande betalning)
Sofortüberweisung - Banktransaktion
MrCash/Bancontact - Banktransaktion

Följande produkter omfattas ej av ångerrätten:

- Produkter som har förseglat paketet öppnat

 

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona
[email protected]
t. 34 93 737 98 46 (from 8:00 to 16:00)
VAT: ESB-65812810
Coc Number: B-65812810

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.