Exklusivt Online: Gratis Cannabisfrön och Andra Varor

GRATIS FRÖ

€ 25,- 1 Gratis Frö
€ 50,- 3 Gratis Frön
€ 75,- 5 Gratis Frön
€ 110,- 8 Gratis Frön
€ 135,- 10 Gratis Frön
€ 200,- 15 Gratis Frön
€ 260,- 20 Gratis Frön
€ 325,- 25 Gratis Frön
€ 390,- 30 Gratis Frön
€ 455,- 35 Gratis Frön
€ 520,- 40 Gratis Frön
€ 585,- 45 Gratis Frön
€ 650,- 50 Gratis Frön
€ 715,- 55 Gratis Frön
€ 780,- 60 Gratis Frön
Du kommer att få ett slumpmässigt paket ur Royal Queen Seeds kollektion

FREE MERCHANDISE

€ 25,- Tick_2 Tick_2 NA NA NA
€ 50,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 NA NA
€ 75,- Tick white_3 Tick white_3 Tick white_3 Tick white_3 NA
€ 110,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 135,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 200,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 260,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 325,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 390,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 455,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 520,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 585,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 650,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 715,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 780,- Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2 Tick_2
  Grinder Stickers Smoking Paper Lighter Posters  
 

Gratis Frön

RQS erbjuder ett slumpmässigt cannabisfrö utan kostnad vid *kvalificerade köp gjorda i vår webbshop. Gör helt enkelt en beställning på minst 25€ för att få ett gratis frö. För varje uppnått tröskelvärde (över 25€), ökar antalet frön, ändå upp till 60 gratis frön! För mer information, vänligen se tabellerna nedan. Alla frön är slumpmässigt utvalda från Royal Queen Seeds katalog. 

Gratis Cannabisvaror

Vid sidan av vår gratis frökampanj, har vi en rad varor som man kan få gratis vid *kvalificerade köp i vår webbshop. Minimibeställningar på 25€ kommer inkludera en kvarn och ett urval av klistermärken. För varje uppnått tröskelvärde (över 25€), kommer vi lägga till rullpapper, tändare och posters. För mer information, vänligen se tabellerna nedan.

  • Kvalificerade köp exkluderar frön i bulk.
  • Royal Queen Seeds kampanj med gratis frön och gratis cannabisvaror är inte tillämplig i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.
  • Kostnader för frakt eller hemlig frakt räknas inte för att uppnå de kvalificerande trösklarna.

Om du har några frågor om kampanjen för gratis frön eller gratis cannabisvaror så tveka inte att kontakta vårt kundservice-team.

Fröen

Free feminized cannabis seeds with your order

Av alla dessa gratis cannabisprylar är det nog bara fröen som fångat din uppmärksamhet. Gratisfröna väljs ut slumpmässigt. Du behöver inte oroa dig dock. Fröna kommer från några av våra varietéer så som Amnesia Haze, Critical, Royal Moby, White Widow, eller någon annan prisvinnande strain. Det roliga är att försöka se vilken som är vilken. Oavsett kommer det bli en behaglig överraskning.

 

Grinder

Free RQS Grinder with every cannabis seed order

Det perfekta sättet att mala ner dina nyodlade Royal Buds. Det spelar ingen roll om du vill röka dina royal cannabisbuds eller använda de till att baka en kaka. För båda sätten är det väldigt användbart att ha en cannabisgrinder som ser till att din cannabis är jämnt fördelad över din joint eller kaka. Inga mer klibbiga fingrar från att dela upp en bud med dina händer. Allt det klibbiga kommer nu hamna i din joint.

 

Stickers

Free Cannabis Stickers

En annan av de fantastiska samlarföremålen inkluderat i de flesta av dessa paket är våra stickers. Klistermärkena inkluderar Royal Queen Seeds logga tillsammans med en cool illustration av en av de cannabis-sorter vi säljer. Dessa små konstverk kommer se fantastiska ut på vilket hårt underlag som helst.

 

Papper och Filter

Free smoking papers and rolling papers

De rullpapper och filter vi erbjuder kommer ge dig en fantastisk tripp. De är designade att försäkra en jämn, långsam glöd. Detta ger dig till att njuta och absorbera ditt gräs. De måttar in på 4.5 gånger 10.8 centimeter och kommer inte blanda sig i med smaken av din favoritstrain. Filtrena kommer låta dig få i dig varenda liten droppe av det gröna guldet i din joint utan att bränna dig.

 

Tändare

Free RQS Lighter

Clippertändare har länge varit associerade med 420-livsstilen. Det finns goda skäl till detta. Tändare har en långsträckt form som gör den säker att hantera. Den avtagbara flinthållaren kan användas som ett litet pipverktyg. Och eftersom den är påfyllningsbar och tar ersättningsflintor kan den användas i flera år framöver. Royal Queen Seeds tändare är elegant svart med företagets logga, telefonnummer, webbadress och emailadress. Bland rökartändare, är det en av de bästa.

 

Affischer

Free Cannabis Posters

Äntligen finns det fantastiska cannabisaffisher. Det finns fem olika posters med fyra populära strains i några utomjordiska scener. Du kan njuta att bilder från Northern Light, Fruit Spirit, Amnesia Haze eller Shining Silver Haze och ge lite klass till det rum du väljer att pryda med dessa.

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.