Thai-weedsorter

Alla våra Thai-sorter härrör från energiska sativa-lantraser som finns i olika fuktiga, varma och tropiska regioner. Dessa Thai-ättlingar kommer att få din kropp att känna sig lätt, kreativa idéer kommer fylla ditt huvud och ett leende sprider sig på dina läppar.

5  Produkter
  • Chocolate Haze
  • Royal AK
  • OG Kush
  • Northern Light
  • Blue Mystic

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Du kan spåra ursprunget till våra Thai-sorter ända tillbaka till deras förfader som är en rena sativa lantras. Efter sina resor introducerade cannabisjägare denna genetik till USA långt tillbaka på 1970-talet. Sedan dess har uppfödare använt dem för att skapa många av de upplyftande sorter som finns idag.

Hur vi skapade våra Thai-sorter

För att skapa vårt utbud av Thai-cannabissorter skaffade vi ursprunglig Thai-genetik och korsade dem med en rad indica-varianter för att skapa mer kompakta och balanserade sorter. Sammantaget involverade våra avelsprojekt Thai, Cannalope Haze, Afghan, Mexican, Pakistani Kush, Oregon Blueberry, Northern Light och Lemon Thai.

Fördelarna med våra Thai-sorter

Så frön från våra Thai-sorter om du letar efter ett produktivt och energigivande rus. Dessa plantor växer till en medel storlek och producerar stora mängder av tjocka knoppar. När de är kurerade, packa dem i bongskålar eller bluntar för det perfekta valet inför en wake-and-bake session.