White Widow-cannabissorter

Upptäck det legendariska arvet från White Widow-sorter som kombinerar den ursprungliga genetiken och dess bästa korsningar. Dessa ättlingar erbjuder ett sällskapligt och motiverande rus som är ideal för aktiva dagar. Utforska dem nedan.

5  Produkter
  • Royal Moby
  • White Widow
  • White Widow Auto
  • White Widow Regular
  • Fruit Spirit

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

White Widows cannabisgenetik; Varifrån kommer de ifrån?

White Widow är en av de mest kända cannabissorterna. Men vart exakt kommer de ifrån? Historien börjar med en grupp prestigefulla förädlare och sort-jägare. Scott Blakey (Shantibaba), Arjan Roskam och Ingemar De Sjamaan spelade samtliga en roll i att säkra föräldragenetiken och att skapa avkomman. White Widow kom till efter att ha korsat en brasiliansk sativa-lantras och en sydindisk indica-sort.

Fördelarna med White Widow-sorter

White Widow och dess många avkommor är kända för sina energigivande, kreativa och pratglada effekter. Enligt moderna standarder besitter ursprungssorten bara måttliga mängder THC. Dock förstärks upplevelsen av träaktiga, kryddiga och örtiga terpener. Du kommer att klara dig exceptionellt bra med White Widow-genetik om du föredrar cerebrala sorter som ger motivation hela dagen ut.