Tyson 2.0 Cannabisfrön

Vad får du när två jättar inom cannabisvärlden kolliderar? Utmärkt genetik, förstås. Vi introducerar Tyson 2.0-frön, en exklusiv linje av cannabissorter skapade i samarbete med Iron Mike och Royal Queen Seeds.

7  Produkter
  • Gelato 44
  • Dynamite Diesel
  • NYC Sour D Auto
  • GOAT'lato Auto
  • Punch Pie
  • Corkscrew Auto
  • Tyson x RQS tygkruka

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

En sammandrabbning av titaner — Tyson 2.0 och RQS förenar sig för att skapa unika sorter

Mike Tyson, Dynamite Mike and Royal Queen Seeds collaboration

Urvalen från Tyson 2.0-frön, som härrör från kraftfulla genetiska linjer och inspirerade av Tysons kärlek till cannabis, har spänst, hög avkastning och kraftfulla effekter som passar alla typer av användare – från tungviktskännare till holistiska användare och alla däremellan. Utforska ett kurerat urval av mästargenetik designat för att lyfta din hemodlingsupplevelse, skapad av en man som värdesätter cannabis med sitt järnhjärta, och ett team som känner till plantan utan och innan.

Tyson 2.0-frön – Ett testamente till ett bestående band till cannabis

Mike Tyson, ett känt namn både i och utanför ringen, har kanaliserat sin entusiasm för cannabis till skapandet av varumärket Tyson 2.0. Även om det var länge sen han hängde upp handskarna, kom Tyson ur ringen inte bara som en obestridd mästare, utan också som en genuin cannabisentusiast. Med en passion för denna uråldriga planta, driven av hans förstahandserfarenhet med dess helande krafter, slog Tyson och hans team upp ett samarbete med Royal Queen Seeds för att skapa en ny linje av mästargenetik för hemmaodlaren.

Beställ Tyson 2.0-frön exklusivt hos RQS och fyll ditt tält med mästarna

Sorterna i Tyson 2.0-frönkollektionen överskrider allt utom Iron Mikes kärlek till cannabis. Varje erbjudande har noggrant förädlats för att säkerställa motståndskraft, styrka och stabila odlingsegenskaper, med cannabisblommor som inte är annat än i toppklass. Bläddra igenom hela urvalet av Tyson 2.0 cannabisfrön nedan, gör din beställning och följ med oss på en resa som är ett bevis på det bestående bandet mellan the GOAT, RQS och den uråldriga cannabisplantan.