Autoflowering cannabis seeds

Vårt omfattande urval av autoblommande cannabisfrön har blivit framodlade av experter för att blomma oavsett ljuscykel. Autoblommande cannabisplantor kräver mindre tid för att blomma och kan skördas flera gånger per säsong.

 • Sweet ZZ Automatic
  € 25.00 € 25.00
 • Green Gelato Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Haze Berry Automatic
  € 21.50 € 21.50
 • HulkBerry Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Purple Queen Automatic
  € 23.00 € 23.00
 • Fat Banana Automatic
  € 23.00 € 23.00
 • Royal Cookies Automatic
  € 25.00 € 25.00
 • Royal Gorilla Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Royal Dwarf
  € 15.00 € 15.00
 • Easy Bud
  € 17.50 € 17.50
 • Quick One
  € 15.00 € 15.00
 • Royal Kush Automatic
  € 21.50 € 21.50
 • Royal Critical Automatic
  € 21.50 € 21.50
 • Royal Haze Automatic
  € 21.50 € 21.50
 • Northern Light Automatic
  € 23.00 € 23.00
 • Royal AK Automatic
  € 21.50 € 21.50
 • Royal Bluematic
  € 23.00 € 19.55
 • Autoflowering Mix
  € 21.50 € 21.50
 • Royal Creamatic
  € 20.00 € 20.00
 • Amnesia Haze Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Royal Cheese Automatic
  € 20.00 € 20.00
 • White Widow Automatic
  € 23.00 € 23.00
 • Royal Jack Automatic
  € 25.00 € 25.00
 • Diesel Automatic
  € 21.50 € 21.50

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Vad är autoblommande cannabisfrön?

Autoblommande cannabisfrön producerar plantor som blommar av sig själva efter 2-4 veckors tillväxt. Odlare behöver inte bekymra sig över att byta ljusschema för att sätta igång och upprätthålla blomningsfasen, som de skulle behöva göra om de odlade feminiserade fotoperiod-cannabis.

Autoblommor behöver inte heller lika lång tid att växa. En del varianter är redo att skördas endast 8 veckor efter groning. Dessutom är autoblommor kompakta, vilket gör dem utmärkta för inomhusodling. Då de är så behändiga är autoblommor (inte bara) ideala för nybörjare inom cannabisodling, även mer erfarna odlare kan dra nytta av de unika odlingsegenskaperna från autoblommande cannabis.

Icke-fotoperiod sorter: Vad innebär det?

Feminiserade (fotoperiod) cannabisplantor blommar beroende på hur många timmars ljus de får. Ute i naturen börjar de blomma när dagarna blir kortare i slutet på sommaren. Inomhus kan odlare starta blomningen genom att justera odlingslamporna till 12 timmar med ljus och 12 timmar med mörker.

I kontrast blommar autoblommande sorter baserat på ålder, oberoende av ljustimmar, vilket innebär att de är icke-fotoperiodsorter.

Autoblommor har flera anmärkningsvärda egenskaper:

 • Plantorna blommar automatiskt efter 2-4 veckor.
 • Den genomsnittliga tiden mellan plantering och skörd är 10 veckor.
 • Autoblommande frön är även feminiserade. Så man behöver inte oroa sig för hanplantor.
 • Plantorna förblir små (30-100 cm).
 • De drar inte till sig för mycket uppmärksamhet. Idealt för smygodlingar.
 • Man kan skörda flera grödor per säsong.

Autoblommors särdrag

Moderna autoblommor konkurrerar med feminiserade fotoperiodsorter (och vissa överträffar dem till och med) när det kommer till kraft, avkastning och arom. Dock tillhandahåller de samma goda fördelar som nämnts ovan, tillsammans med att ha ett rykte om sig att vara särskilt stabila och robusta.

Nu för tiden kan autoblommor tillfredsställa även de mest krävande användarna: rekreationella användare har inte svårt att hitta autoblommande sorter rika på THC, och holistiska användare kan få autoblommor med lågt THC-innehåll men rikt CBD-innehåll för att dra nytta av den icke-psykoaktiva cannabinoiden.

Vem använder automatiska cannabissorter och varför?

 • Odlare: Odlare gillar autoblommor då de är behändiga, enkla och producerar en snabb skörd med god avkastningar. Med dess kompakta storlek är de bland de bästa plantorna att odla i små utrymmen—perfekt för mikroodlingar eller att sätta en planta eller två på en balkong. De är även bra sorter att odla utomhus då de är uthålliga och robusta. Dessutom gör den smärre storleken dem till ett bra val för en dold gerillaodling.
 • Rökare: Rekreationella användare kan njuta av autoblommor lika mycket som feminiserad fotoperiodcannabis. Om du röker för ruset, som kan vara allt från avslappnande till upplyftande, roligt och fnittrigt så kan du hitta rätt autoblomma för dina smaker! En del autoblommor har aningen lägre THC än den genomsnittliga sorten, vilket gör dem ideala för personer som vill ha en mildare och mer balanserad effekt när de röker cannabis.

Så odlar man autoblommande frön

 • Använd ljus och väl dränerande jord

För autoblommor vill man ha jord som är ännu lättare än den man använder för att odla feminiserade fotoperiodcannabis. Om det behövs så förädla din jord med perlit för att öka luftighet och dränering.

 • Inomhus vs utomhus

Inomhus: Inget behov av att ändra dina lampor till ett blomningsschema som med fotoperiodcannabis. Du kan ha dina autoblommor under 18/6 (18 timmars ljus och 6 timmar mörker) eller ett 24/0 ljusschema från frö till skörd.

Utomhus: Du är inte så bunden till de naturliga årstiderna som vid fotoperiodplantor. Du kan plantera dina autoblommor när som helst på året såvida det inte är frost. Skörda 8-10 veckor efter plantering. Om du planterar dina autoblommor med flera veckors mellanrum kan du få flera skördar per år! Autoblommor är robusta och kompakta. Det gör att de är utmärkta för lågmälda utomhusoperationer.

 • Optimal temperatur och luftfuktighet för att odla autoblommor

Håll ditt odlingsrums temperatur på måttliga 21°C (rumstemperatur) för hälsosam tillväxt. Kallare temperaturer eller överdriven värme kan leda till odlingsproblem.

Optimal luftfuktighet för dina autoblommor beror på dina plantors ålder. Under de första veckorna föredrar de en mer fuktig miljö. Minska den relativa luftfuktigheten till 40-50 % när dina plantor börjar blomma för att minska risken för mögel.

 • Vilken typ av näringsämnen behöver autoblommor?

I allmänhet är autoblommor mindre än feminiserad fotoperiodcannabis. Mindre plantor behöver mindre näringsämnen än stora plantor.

Om du använder kommersiella cannabisnäringsämnen så ge endast ½ eller ¼ av den rekommenderade dosen till dina autoblommor. När du använder kommersiella krukblandningar som redan innehåller gödningsmedel, kommer du troligtvis inte att behöva göda förrän dina autoblommor börjar blomma, ungefär i vecka 3 eller 4.

 • Vilken typ av vatten ska autoblommor ha?

Då autoblommor är mindre och har ett mindre rotsystem, kommer de även dricka mindre än stora feminiserade fotoperiodplantor. Övervattna inte och låt jorden torka ut mellan bevattningarna.

När du odlar i jord är den optimala pH-nivån för ditt/din vatten/näringslösning 6-7. Du kan justera ditt vatten till korrekt pH-nivå genom att använda naturliga pH "upp" eller "ner" produkter.

 • Hur är det med plantträning av autoblommande cannabis?

Plantträningstekniker såsom toppning, FIM, superbeskärning eller tappning rekommenderas inte för autoblommor. All träning som involverar skada på dina plantor kommer temporärt att sakta ner eller stoppa deras tillväxt och tar längre tid att återhämta—tid som autoblommor inte har (med tanke på deras begränsade livslängd). Det kommer sluta i betydligt sämre avkastningar.

Å andra sidan kan du testa på varsam plantträning så som LST (lågstress-träning), där du böjer ner stammarna och grenarna för att skapa ett jämnt takvalv och optimera ljusexponering, men hoppa över delarna som inkluderar klippning eller beskärning.

Autoflowering cannabisfrön: Frågor och svar

Hur mycket tid behöver man för att odla autoblommor?
Det beror på sorten. Men i allmänhet kommer autoblommor vara klara mycket snabbare än feminiserad fotoperiodcannabis. Den genomsnittliga livscykeln för autoblommor är ungefär 10 veckor, där en del sorter är redo endast 8 veckor efter groning.
Kan man odla feminiserad fotoperiod och autoblommande cannabis i samma odlingsrum?
Ja det kan man, men det är inte optimalt. Ett problem kan vara storleksskillnaden mellan de olika typerna. Det andra är att du kommer behöva ändra dina lampor till 12/12 för dina fotoperiodblommor ska blomma, vilket innebär att dina autoblommor kommer få mindre än de rekommenderade 18-20 timmarna. Det kommer resultera i lägre avkastningar.
Hur skapas autoblommande plantor?
Autoblommande sorter skapas genom att korsa indica- och sativaplantor med ruderalis. Ruderalis är en vild underart av cannabis som växer i områden där sommaren är väldigt kort men med många timmars dagsljus (exempelvis i norra Europa eller Sibirien. Dessa plantor har utvecklats för att inte förlita sig på dagsljus för att blomma, utan istället blommar beroende på ålder.
Påverkan av terpener i autoblommande sorter
Terpener är de aromatiska föreningarna i cannabis. Varje sort har en annorlunda terpenprofil som ger den dess tydliga aromer och smaker. Så om du röker dina autoblommande knoppar och du kan känna noter av citrus, blommor, frukt, skunk eller till och med bränsle så beror det på din sorts tydliga terpenprofil.

Disclaimer

Cannabisfrön kan distribueras fritt inom EU under principen om ömsesidigt erkännande. Dock är det ditt eget ansvar att kontrollera lokala lagar och förordningar innan du beställer.

FILTRERA
Växtslag
Skörd
Utbyte
Höjd
Height
Blom
THC
CBD
Typ
Klimat

Categories

Disclaimer

Cannabisfrön kan distribueras fritt inom EU under principen om ömsesidigt erkännande. Dock är det ditt eget ansvar att kontrollera lokala lagar och förordningar innan du beställer.