RQS Haarlemstraat Shop

Besök Den Officiella Royal Queen Seeds-Butiken I Amsterdam

Royal Queen Seeds-butiken öppnade i hjärtat av Amsterdam för några år sedan - en liten men högspecialiserad butik som har varit full sedan den öppnade, inte bara tack vare sin fantastiska placering men även för sitt högkvalitativa och prisvärda sortiment.

Efter att ha besökts av tusentals invånare och turister har också Royal Queen Seeds butiken blivit en referenspunkt för odlare över hela Europa.

Butikens meny är perfekt för sin internationella vision. Tack vare sin evigt ökande popularitet är feminiserade frön den vanligaste produkten på menyn. Royal Queen Seeds, butikens egna märke, är den viktigaste på marknaden. Du kommer såklart även hitta mer välkända sorter som White Widow och Northern Lights, men också den spanska succén, Critical, eller den mer traditionella Holländska Amnesia Haze.

Alla våra frön är odlade, förbättrade, stabiliserade och feminiserade av de spanska expertodlarna som jobbar exklusivt för Royal Queen Seeds!

DAMSTRAAT: En plats som måste ses

Royal Queen Seeds Store är en plats som måste ses av frökonsumenter över hela världen. Om du råkar vara i närheten, se då till att besöka och prata med de kvalificerade säljarna. En av dem pratar hela fem språk! The European Seed Bank är inte bara den enklaste fröbutiken att hitta i hela Amsterdam… det är också den mest prisvärda.able.

Royal Queen Seeds Store

Hur når ni oss? Sväng vid Dam Square mot Hotel Krasnapolsky, gå intill Damstraat (shoppinggatan höger om hotellet) tills du når första bron, riktning ”de Wallen”. Du ser butiken till höger, precis före bron - vilket betyder att du kommit fram!

RQS Damstraat Shop
Kungliga Drottning Frön Store är verkligen ett måste se sluta för utsäde köpare från hela världen.
 

AMSTERDAM RQS Stores

RQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google Maps LinkRQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google 360º Tour

Fler RQS-varumärkesbutiker

RQS Barcelona

Butikssökare

  • Upptäck fler RQS-varumärkesbutiker
  • Hitta våra återförsäljare & partners

Hitta en RQS-butik

 

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.