Cheese-weedsorter

Upptäck RQS Cheese-sorter som hyllas av alla som vill ha en lugnande och euforisk upplevelse. Den ursprungliga Cheese-sorten uppstod på 1980-talet under gåtfulla omständigheter. Utforska de finaste ättlingarna från denna klassiker från Storbritannien, njut av de distinkta smakerna och fördjupa dig i dess unikt fräna arom.

5  Produkter
  • Royal Cheese (Snabbt Blommande)
  • Blue Cheese
  • Royal Cheese Auto
  • Blue Cheese Auto
  • Fast Eddy Automatic CBD

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Cannabisens Cheese-sorter är bland de mest vördade genetikerna. De härrör från början i Storbritannien – ett område med relativt strikt förbud. Trots denna stötesten använde landets förädlare en Skunk #1-fenotyp för att producera en av de mest osande sorterna som finns.

Hur vi skapade våra Cheese-sorter

Våra skickliga uppfödare utnyttjade Cheese-genetik för att skapa en helt ny våg av Cheese-sorter. De började med sådana som Cheese, Afghani, Old School Skunk och Juanita la Lagrimosa och skapade några hårdslående sorter som fullkomligt dryper av harts.

Fördelarna med våra Cheese-sorter

Våra Cheese-cannabissorter är för rökare som älskar avslappnade kroppsligt rus. De är fullproppade med höga nivåer av THC och terpenmyrcen – ett recept för röda ögon, fniss och djup avslappning. Förutom effekterna bibehåller dessa sorter en kompakt struktur, vilket gör dem lämpliga för hemlig inomhusodling.