Cheese-frön
Upptäck RQS Cheese-cannabisfrön som uppskattas av de som söker efter plantor med ett lugnande, euforiskt inflytande. De ursprungliga Cheese-fröna uppstod på 1980-talet under gåtfulla omständigheter. Utforska de finaste ättlingarna av denna brittiska klassiker för att njuta av dess distinkta smaker och fördjupa dig i dess unikt fräna arom.
Vad är Cheese-cannabisfrön?
Cheese-cannabisfrön är bland den mest vördade genetiken. De stammar från en ödmjuk start i Storbritannien—ett område med relativt strikta lagar. Trots detta hinder använde förädlare en Skunk #1-fenotyp för att producera en av de mest stinkande sorterna som finns.
Så skapade vi våra Cheese-frön
Våra kunniga förädlare använde Cheese-genetik för att skapa en helt ny våg av Cheese-frön. Det började med sådana som Cheese, Afghani, Old School Skunk och Juanita la Lagrimosa, och timmanske skapades några hårt slående sorter som drypar av harts.
Fördelarna med våra Cheese-frön
Våra Cheese-cannabissorter är för rökare som älskar avslappnade kroppsrus. De är fyllda med höga nivåer av THC och terpenen myrcene, ett recept för röda ögon, fnitter och djup avslappning. Förutom effekterna bibehåller dessa sorter en kompakt struktur, vilket gör dem lämpliga för hemlig inomhusodling.
Cannabisfrökollektion
- USA Premium
- Vanliga
- Cupvinnarfrön
- Bästsäljande frön
- New In
- Mest populära
- TCH-rika
- Låga THC
- Nybörjarsorter
- Sativa
- Indica
- Högt-CBD
- Särskilda cannabinoidsorter
- Med hög avkastning
- Snabblommande
- Inomhussorter
- Utomhussorter
- Små cannabisplantor
- För växthus
- Mögelresistenta sorter
- Gelato
- Haze
- Cookies
- White Widow
- Amnesia
- Kush
- Afghani
- Skunk
- Gorilla
- Lila
- Thai
- Cheese
- Klassiska
- Blueberry
- Diesel