Banner-icon Billigast

 

Cannabisfrön

De bäst rabatterade cannabisfröna

  • All
  • Feminiserade
  • Autoflowering
  • CBD
18  Produkter

Kostnaderna kan byggas på när man odlar cannabis, men billiga frön kan verkligen göra en skillnad, i synnerhet om du har en större operation. Royal Queen Seeds har alla möjliga rabatterade frön av hög kvalitet. Utöver det erbjuder vi mängder av gratis godsaker som kvarnar, papper och till och med gratis frön med varje beställning över en viss summa!

Att odla billigt med Royal Queen Seeds innebär att du inte behöver acceptera några kompromisser. Du kan njuta av förstklassiga cannabisfrön och vår utmärkta kundservice utan att det skadar din plånbok!

RQS: Prisvärda och förstklassiga cannabisfrön för alla

Cannabisentusiaster är idag väldigt mångsidiga och alla gillar olika! Oavsett om det är inomhus- eller utomhusodlare, nybörjare eller experter så har Royal Queen Seeds cannabisfrön för alla. Vill du återuppleva minnen med en old school-sort, eller köra igång med den senaste West Coast-genetiken? Vi kan hjälpa dig oavsett!

Billiga feminiserade cannabisfrön

Våra prisvärda feminiserade cannabisfrön är ideala för odlare som redan har lite erfarenhet. En del av dessa plantor kan växa sig höga och belöna dig med rikliga avkastningar!

Med det sagt, här är våra mest populära feminiserade, autoblommande och CBD-rika cannabissorter som finns tillgängliga till extra låga priser. Du bör dock notera att detta endast är en liten del av alla lågpris frön i vår katalog just nu!

💬Få rabatter för din produktrecension
Odla dina Royal Queen Seeds cannabisfrön, dela din åsikt och spara pengar!

Vi vill alltid bli bättre, så det finns inget viktigare för oss än din åsikt. Som tack för dina tankar får du en rabattvoucher på 10 % varje gång du gör en produktrecension på vår webbplats.
🏷️Det pågår alltid kampanjer och specialerbjudanden
Innan du beställer bör du alltid kolla in vår sida med Specialkampanjer och erbjudanden!

När du handlar på Royal Queen Seeds, finns det alltid en god chans att du kan få specialerbjudanden på några av våra mest populära cannabisfrön. Njut av kraftiga rabatter och låga priser året runt!
🎁Gratis cannabisfrön och handelsvaror
Förutom våra specialerbjudanden kan du även förvänta dig några kostnadsfria frön och andra handelsvaror tillsammans med större beställningar!
🌱Gratis frön
Du läste rätt! För varje kvalificerande frököp du gör, får du några gratisfrön skickade med din beställning! Placera en minsta beställning på 25€ så får du ett gratis frö. Om din beställning når 50€ får du 3 gratisfrön. Beställer du för mer än 75€ får du fem. Med större beställningar kan du få upp till maximalt 60 (ja du läste rätt, sextio) gratis frön!

Förresten så är de frön vi skickar exakt likadana som de vi säljer, inte några frön som bara ligger och skräpar. Notera dock att våra gratisfrön väljs slumpmässigt från Royal Queen Seeds sortiment. Om du beställer mestadels feminiserade frön kommer vi dock göra vårt bästa för att lägga till gratis feminiserade frön till din beställning. Om du köper mestadels autoblommor så kommer dina gratisfrön högst troligen också vara autoblommor!
👕Gratis cannabismerch
Är gratisfrön inget för dig? Vad sägs om några andra handelsvaror? Vi har kvarnar, tändare, rullpapper, stickers och planscher att ge bort!

Om din beställning når 25€ får du en gratis kvarn och en samling stickers. Dessutom, för varje prisnivå som vi nämnt tidigare, lägger vi till rullpapper, tändare och planscher!
👥RQS Growers Program
Du odlar, vi belönar!

I tillägg till allt vi hittills beskrivit så erbjuder RQS Growers Program poäng för alla köp på vår webbplats! Det är enkelt: Om du spenderar en euro får du ett poäng och så vidare. Du kan även tjäna poäng genom att rekommendera dina vänner eller skriva en recension, och vi ger dig till och med poäng när du fyller år!

När du väl samlat på dig en del poäng så kan du använda dem till att betala för din nästa beställning!
🌑Skrapa & odla
Men vänta, det är fortfarande inte allt! Har du hört om vår Skrapa & odla-kampanj?

När du får din nästa beställning, så håll utkik efter RQS-skrapkorten. När du får dem kan du skrapa och avslöja den dolda koden för att vinna fler gratisfrön, rabatter och andra coola priser!
✨RQS är inte bara en simpel fröbank
Tillsammans med att kunna erbjuda ett enormt sortiment av förstklassiga kvalitetscannabisfrön, är Royal Queen Seeds stolta över att göra det med maximalt ansvar, transparens och säkerhet för alla våra kunder. Leveransen är diskret och din information kommer alltid hållas säker. Dessutom, när du beställer från Royal Queen Seeds så kommer vår kundservice svara snabbt och konsekvent på dina frågor. Vi blir bara glada och nöjda när du är det!

Vi kommer lämna dig med ett löfte. Oavsett vad du köper hos Royal Queen Seeds, så kan du alltid förvänta dig samma branschledande kvalitetsnivå och service.

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.