Om Royal Queen Seeds

About Royal Queen Seeds

Vår vision och vårt uppdrag

Vi älskar att dela med oss av vår passion för cannabis med ivriga odlare. Vårt mål är att leverera den bästa genetiken. Vi stöttar varenda odlare.

Vårt motto är enkelt: Om du har passionen, så kan du odla kvalitetsgenetik!

Vi tror på cannabis och dess potential, och vi vill hjälpa odlare och konsumenter att lära sig mer om denna mäktiga planta.

Vi gör det genom att förädla och söka efter den bästa genetiken som kommer tillfredsställa alla typer av cannabiskonsumenter, genom att dela vår odlingsexpertis och genom att slå hål på myter och vara på hugget när det kommer till de senaste studierna och utveckling. Vi strävar även efter att skapa och hjälpa odlargemenskapen och cannabisentusiaster och vi investerar tid och resurser för att hjälpa utvecklingen i cannabissektorn.

Video id: 744092291
  • Förädling

Hos RQS har vi som mål att endast tillhandahålla den bästa genetiken och vi tillgodoser alla typer av odlare. Alla våra frön är handplockade från ekologiska plantor samt testade för genetisk renhet. Vi testar även våra frön dagligen för att säkerställa branschledande groningsframgång. Vi levererar de renaste CBD-produkterna som finns tillgängliga på marknaden och vi samarbetar med ekologiska och hållbara producenter.

  • Innovation

Hos Royal Queen Seeds slutar vi aldrig att utvecklas. Med vårt dedikerade varumärke RQS Pro, arbetar vi med att utveckla högkvalitativa frön för den professionella marknaden, vilket även kommer att förbättra genetiken som finns tillgänglig för alla odlare.

Som ledare inom fältet för medicinsk och rekreationell cannabis, har vi verktygen och makten att forma framtiden för cannabisförädling. Och med innovation och kreativitet utgör vi en positiv skillnad inom världens cannabis-community.

Vi siktar på mer stabil och ren genetik till fördel för både cannabisodlare och konsumenter. Vi är lika spända på den gröna framtiden som var och en av våra värdefulla kunder.

Our Vision and Mission

  • Vårt team

Teamet hos RQS är entusiastiskt och passionerat. Vi är intensiva odlare som njuter av att dela med oss av vår cannabiskärlek och kunskap och vi är alltid glada för att hjälpa till att utbilda varje kund.

  • Social Media

Du kan hitta oss på populära sociala media-plattformar där vi njuter av att vara en del av gemenskapen. Vi sponsrar regelbundet och arrangerar tävlingar i de mest frekventa cannabisgemenskaperna.

Att ha kontakt med våra kunder och att dela vår kunskap med dem är avgörande för oss på RQS. De senaste kommunikationsteknologierna gör det möjligt för oss att interagera direkt med våra odlare och bygga tillit och förtroende för vårt varumärke och våra experter.

Royal Queen Seeds Instagram Royal Queen Seeds Facebook
Royal Queen Seeds Tik Tok Royal Queen Seeds X-Twitter
Royal Queen Seeds Youtube Royal Queen Seeds LinkedIn

Hållbarhet

Som ledare inom fältet för cannabisodling har vi ett stort ansvar när det kommer till miljön och det är därför vi främjar ekologiska och hållbara odlingsmetoder. Och vi tror att solen är det bästa och mest naturliga valet av ljus för våra trädgårdsmästare.

Video id: 733881361
  • Allt handlar om cannabis

Cannabishistorien är turbulent och spännande och i synnerhet dess konsumtion och odling. Tidigare rynkade man näsan åt det och grödan diskuterades, odlades och konsumerades endast av vad som ansågs vara en "subkultur". Nu är cannabis brett accepterat och man ser en stor popularitetsökning i det moderna samhället.

Cannabisentusiaster är inte "rebeller" längre, utan består av alla sorters människor. Vi här på RQS gör vår del för att ena alla med vår filosofi: Odla, tillsammans! Allt handlar om att dela och sprida kärlek för cannabisplantorna!

  • RQS butiker

Förutom vår webbutik, finns vi även fysiskt närvarande i hjärtat av Europas cannabisdestinationer med tre butiksplatser.

I RQS första fysiska butik i hjärtat av Amsterdam, på Damstraat, tillhandahåller vi omfattande menyer av imponerande genetik.Och vår nyaste butik i Barcelona, Spanien, är inredd som ett cannabismuseum så du kan förundras över exotiska bongar och vackra glasriggar samtidigt som du handlar populär och klassisk genetik.

Kom och träffa vår trevliga personal och fyll på lagret med frön och andra godsaker!

RQS historia

RQS Storyline

Innan vår fröbank skapades år 2007 hade RQS en kunskap och passion för cannabisförädling som går långt tillbaka. Efter ett enormt intresse för våra sorter, öppnade vi vår första butik i Amsterdam, på Damstraat år 2010.

År 2011 lanserade vi Royal Queen Seeds webbplats, och år 2016 välkomnade vi våra första kunder till vår butik på Carrer de Pelai i Barcelona, Spanien.

Idag drivs RQS i 17 länder i Europa och tillhandahåller 90+ högkvalitativa sorter, odlingsutrustning, odlingsråd, kunskap, tips med mera!

Frågor och svar: Om Royal Queen Seeds

📍 Var ligger Royal Queen Seeds butiker?
Vi har för närvarande tre fysiska butiker, två i Amsterdam (Damstraat och Haarlemmerstraat) och en i Barcelona, Carrer de Tallers.
🏠 Var ligger RQS huvudkontor?
Royal Queen Seeds drivs online och från fysiska butiker i Nederländerna och Spanien, med huvudkontor i Barcelona. En fjärde butik är planerad inom en snar framtid.
🌱 Kan jag köpa frön från Royal Queen Seeds?
Vi levererar till hela Europa och till Chile. Att erhålla cannabisfrön är i stort sett helt lagligt. Vi erbjuder fri standardfrakt, UPS Standard-frakt och leverans till UPS upphämtningsplatser. Vi erbjuder även hemlig paketering, vilket innebär att dina frön är prydligt inneslutna i ett DVD-fodral.
📥 Hur kan jag kontakta Royal Queen Seeds?
Om du har några frågor eller kommentarer kan du alltid kontakta oss genom att skicka ett meddelande via vår kontaktsida.

Alternativt kan du kontakta oss via telefon eller e-post. Det vänliga teamet hos Royal Queen Seeds finns till ditt förfogande!

E-post: [email protected]
tel. 34 93 737 98 46 (från 8:00 till 16:00)
VAT: ESB-65812810
Coc Number: B-65812810

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona

Royal Queen Seeds Spain

Royal Queen Seeds teamet.

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

1