Om Royal Queen Seeds

Video id: 925826649

Vår vision och uppdrag

Cannabis är en mäktig planta. Den har blivit stigmatiserat i åratal, men vi tror på dess styrka som fröet till en positiv förändring.

Att odla binder oss till naturen och skapandet. Det underlättar våra sinnen och hjälper till att lösa upp dagliga stressfaktorer.

Vi ger oss ut för att stärka cannabisodlare över hela världen. Genom att dela fundamental kunskap, har vi som mål att expandera gemenskapen hos cannabisanvändare och entusiaster, samtidigt som vi förblir trogna våra kärnvärden bestående av ansvar och hållbarhet.

Vi är Royal Queen Seeds

Hos RQS, odlar vi tidlösa klassiker och högteknologisk genetik, och härdar noggrant de mest belönande fröna för alla typer av odlare.

Alla frön är noggrant utvalda från ekologiska plantor och genomgår rigorösa tester för att uppfylla de högsta groningsfrekvensstandarderna. Det du får är inte bara frön, det är en väg till en unik odlingsresa.

Ny identitet, samma attityd

Under den här övergången kanske du märker vår tidlösa RQS-logo tillsammans med den nyligen uppdaterade logotypen, de kommer att samexistera ett tag, men oroa dig inte!

Vi förstår att förändring, särskilt en stor som denna, kan orsaka osäkerhet. En ändring från det som är bekant. Du kanske undrar, "varför ändra"?. Är det samma fröbank? Är frökollektionen fortfarande intakt?

Svaret är definitivt JA!

Omfamna denna förändring med oss och följ evolutionens skönhet.

RQS about us

Spåra våra rötter

  • 2007: Innan vi etablerade fröbanken hade RQS en djup kunskap och passion för cannabisförädling. Vid den tiden fanns det inte lika många förädlare som idag.
  • 2010: Till följd av intresset för våra frön, öppnade vi vår första butik på Damstraat i Amsterdam, Nederländerna.
  • 2011: Vi lanserade Royal Queen Seeds webbplats där vi tillhandahöll högkvalitativa feminiserade frön tillsammans med en transparent och hjälpsam kundsupport, med målet att uppfylla förväntningarna från hemmacannabisodlare runt om i Europa.
  • 2016: Vår närvaro på huvudgatorna expanderade, med de första kunderna som besökte vår butik på Carrer dels Tallers i Barcelona, Spanien
  • 2022: RQS vände sig österut med vår senaste butik i Bangkok, Thailand—en fyravåningsbyggnad med våra bästa produkter, ett lounge-utrymme och till och med levande plantor!
  • 2023: Vi började distribuera inom USA och introducerade de första riktiga F1-hybridcannabisfröna på marknaden!
  • 2024: Året startade på en hög nivå! Vi antog en ny varumärkes-image och logo samtidigt som vi gick samman med inflytelserika partners som delar vår vision.
Timeline Royal Queen Seeds

Vårt team

Hos RQS består vårt team av ett mångsidigt kollektiv av passionerade individer, ungefär som varje odlare vi möter. Vi är stolta odlare av en livfull gemenskap som njuter av att dela vår passion för cannabis. Vi är engagerade i att inspirera till tillväxt och vi är alltid glada att erbjuda hjälp och utbildning till alla som är intresserade av att gå med i vår gemenskap.

Bortom RQS: Cannabisgemenskapen

Anslut till oss på populära sociala medieplattformar! Vi älskar att vara aktiva i gemenskapen och främja utbytet av kunskap och erfarenheter. Att interagera med dig är kärnan i det vi gör—att svara på frågor, dela erfarenheter eller bara njuta av konversationer. Följ med oss på den här resan. Håll dig kultiverad.

Royal Queen Seeds Instagram Royal Queen Seeds Facebook
Royal Queen Seeds Tik Tok Royal Queen Seeds X-Twitter
Royal Queen Seeds Youtube Royal Queen Seeds Youtube

Nödvändigheten av innovation

Vi är mycket stolta över att vara banbrytande och introducera F1-hybridcannabisförn till världen. Dessa frön är nu tillgängliga för hemmaodlare och stoltserar med förbättrad enhetlighet, exceptionella avkastningar och enastående kraft. Men med kontinuerligt utrymme för tillväxt, varför ska vi stoppa där?

Ett ord om hållbarhet

Som naturälskare tror vi på att göra en positiv inverkan genom att främja ekologiska och hållbara odlingsmetoder. Vi tar steg för att gradvis ändra gå från plast till återvinningsbara gratisprodukter, och delar aktivt innehåll om ekologiska odlingsmetoder.

Att bygga en grönare framtid är en väg vi är redo att resa och vi vill utforska nya möjligheter till förbättring längs vägen.

RQS Prisrum

Några av våra prestationer genom åren.

Royal Queen Seeds Trophy Room

Här hittar du oss

Förutom vår webbutik finns vi även fysiskt närvarande i hjärtat av Europas cannabisdestinationer med två butiksplatser.

I RQS första fysiska butik i hjärtat av Amsterdam på Damstraat, erbjuder vi en omfattande meny av imponerande genetik. Vår nyaste plats i Barcelona har stylats som ett cannabismuseum, så du kan förundras av exotiska bongar och vackra glasriggar samtidigt som du även handlar populär och klassisk genetik.

Kom och träffa vår trevliga personal och fyll på med frön och andra godsaker!

Allt handlar om cannabis

Historien om cannabis, i synnerhet dess konsumption och odling, har varit turbulent och spännande. Odlad och konsumerad av det som ansågs vara en "subkultur"-cannabis har nu blivit brett accepterad och upplever en enorm popularitets-boom i det moderna samhället.

Cannabisentusiaster är nu vanliga människor som helt enkelt bara älskar att odla och att lära sig nya saker. Är du redan en del av gemenskapen?

Frågor och svar: Om Royal Queen Seeds

📍 Var ligger Royal Queen Seeds butiker?
Vi har för närvarande tre fysiska butiker, två i Amsterdam (Damstraat och Haarlemmerstraat) och en i Barcelona, Carrer de Tallers.
🏠 Var ligger RQS huvudkontor?
Royal Queen Seeds drivs online och från fysiska butiker i Nederländerna och Spanien, med huvudkontor i Barcelona. En fjärde butik är planerad inom en snar framtid.
🌱 Kan jag köpa frön från Royal Queen Seeds?
Vi levererar till hela Europa och till Chile. Att erhålla cannabisfrön är i stort sett helt lagligt. Vi erbjuder fri standardfrakt, UPS Standard-frakt och leverans till UPS upphämtningsplatser. Vi erbjuder även hemlig paketering, vilket innebär att dina frön är prydligt inneslutna i ett DVD-fodral.
📥 Hur kan jag kontakta Royal Queen Seeds?
Om du har några frågor eller kommentarer kan du alltid kontakta oss genom att skicka ett meddelande via vår kontaktsida.

Alternativt kan du kontakta oss via telefon eller e-post. Det vänliga teamet hos Royal Queen Seeds finns till ditt förfogande!

E-post: [email protected]
tel. 34 93 737 98 46 (från 8:00 till 16:00)
VAT: ESB-65812810
Coc Number: B-65812810

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona

Grow Higher!

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.