Feminiserade cannabis frön

Vårt omfattande urval av feminiserade cannabisfrön har kunnigt framtagits för att endast producera feminina cannabisplantor. Feminina cannabisplantor garanterar cannabinoidrika blommor för odlare att skörda.

 • Royal Runtz
  € 25.00 € 25.00
 • Wedding Crasher
  € 32.50 € 32.50
 • Shogun
  Shogun
  € 27.00 € 21.60
 • Triple G
  € 32.50 € 26.00
 • Cookies Gelato
  € 30.50 € 27.45
 • El Patron
  € 32.50 € 22.75
 • Sweet Zkittlez
  € 30.50 € 24.40
 • AMG - Amnesia Mac Ganja
  € 30.50 € 21.35
 • North Thunderfuck
  € 27.00 € 18.90
 • Green Punch
  € 29.00 € 20.30
 • Sherbet Queen
  € 25.00 € 15.00
 • Wedding Gelato
  € 32.50 € 26.00
 • Legendary Punch
  € 29.00 € 17.40
 • Royal Gorilla
  € 27.00 € 24.30
 • Fat Banana
  € 25.00 € 20.00
 • Purple Queen
  € 20.00 € 16.00
 • Royal Cookies
  € 27.00 € 18.90
 • Kush Banner 3
  € 29.00 € 23.20
 • Green Gelato
  € 32.50 € 26.00
 • ICE
  ICE
  € 20.00 € 14.00
 • White Widow
  € 20.00 € 18.00
 • Fruit Spirit
  € 20.00 € 14.00
 • Power Flower
  € 20.00 € 14.00
 • Shining Silver Haze
  € 23.00 € 16.10

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

VAD ÄR FEMINISERADE FRÖN?

Feminiserade cannabisfrön är genetiskt framtagna för att bara bli honplantor, och så blir det nästan alltid (till 99,9 %).

Feminiserade frön tenderat att vara designade att producera fotoperiodplantor. Fotoperiodcannabis blommar beroende på ljusa/mörka timmar. Ute i naturen börjar cannabis blomma i slutet på sommaren när dagarna blir kortare. Inomhus hålls fotoperiodcannabis i den vegetativa fasen tills dess att odlaren är redo att framkalla blomning genom att minska antalet ljustimmar.

ÖVERBLICK AV FEMINISERADE CANNABISFRÖN

 • Höga mängder av cannabinoider jämfört men hanplantor. Sorterna odlas ofta för maximal kraft och arom.
 • Fröna är till 99,9% feminiserade, så plantorna kommer nästan alltid att utvecklas till honplantor.
 • Inget behov av att kontrollera plantornas kön och inget behov att gallra bort hanplantor.
 • Feminiserade sorter är vanligtvis fotoperiodsorter vilket innebär att de är beroende av ljuscykeln.

Hos Royal Queen Seeds är alla feminiserade frön etiketterade och kategoriserade som sådana, så du kommer inte blanda ihop dem när du gör ett köp.

Everything You Need To Know About Feminized Cannabis Seeds

VEM ANVÄNDER FEMINISERADE SORTER OCH VARFÖR?

 • Rekreationella användare njuter av det berusande, avslappnande, euforiska och upplyftande ruset som framkallas av feminiserade sorter. Med tanke på den omfattande variationen av alternativ som finns, kan användare njuta av ett lugn på kvällen eller ett energigivande välbehag under dagen beroende på vad man är ute efter.
 • De som använder cannabis i holistiska syften väljer också feminiserade frön för deras uttalade effekt. De kan känna att THC lyfter humöret och hjälper dem att slappna av i spända situationer, eller helt enkelt ta udden av det symtom de försöker ta itu med.

SATIVA-, INDICA-, HYBRID-, OCH RUDERALIS-SORTER

Det finns ett par tydliga typer eller underarter av cannabis.

Indicas troddes producera en tung berusande känsla medan sativas sas producera ett energigivande rus som lämpade sig bättre för dagen. Nyligen har det dock kommit mer bevis för att effekten av en viss sort har mer att göra med sortens terpenprofil—inte underarten den tillhör.

Där det finns mer tydliga skillnader mellan underarterna, är i deras tillväxt och morfologi:

 • Indicas blir korta och buskiga med breda blad. De är ofta ganska robusta och växer i många miljöer.
 • Sativas blir högre, smalare och med tunna, avlånga blad. Dessa solälskande plantor gör sig vanligtvis bäst i varma klimat. Blomningstiden är vanligtvis längre i jämförelse med indicas.

De flesta cannabissorter idag är inte rena indicas eller sativas. De är snarare hybrider som kombinerar egenskaper från både indica och sativa och därmed kan deras odlingsegenskaper variera.

Det finns en annan, ofta onämnd underart att ha i åtanke som heter Cannabis ruderalis. Ruderalissorter är "gräs-lika" och växer vilt i nordliga regioner som Sibirien. Det som är intressant med ruderalis är att den är naturligt autoblommande. Som ett resultat av det kan odlare använda ruderalisgenetik för att skapa autoblommande varianter av klassiska fotoperiodsorter.

SNABBLOMMANDE CANNABIS

Många cannabissorter behöver åtminstone 60-70 för att knopparna ska mogna, och några tar ännu längre tid. För odlare i regioner med korta somrar och regniga höstar kan detta vara problematiskt.

Snabblommande sorter har förädlats för att hjälpa till med detta problem. De kan vara redo att skördas efter endast 6-7 veckors blomning vilket innebär att odlare kan skörda i mitten eller i slutet på september med liten risk för att regn förstör skörden.

SÅ ODLAR MAN FEMINISERADE FRÖN

Vi har redan nämnt att feminiserade frön är enklare att odla än vanliga frön.

INOMHUS VS UTOMHUS

Growing Indoors vs Outdoors Cannabis Plants

När man odlar inomhus är manuell justering av ljus/mörker nödvändigt. Odlare kommer vanligtvis göra detta när plantorna har nått en lämplig höjd (cirka ½ av den slutliga höjden). Enkelt nog beror det på att plantor ofta sträcker sig tidigt i blomningsfasen, så de behöver utrymme för att växa på ett korrekt sätt.

För att inleda blomning av feminiserad cannabis inomhus, måste odlaren ändra ljusschemat till 12/12. Den längre mörka perioden kommer simulera höstförhållanden och aktivera plantornas blomning.

Utomhus är det viktigt att plantera din feminiserade cannabis i ett optimalt klimat och under rätt årstid. Varför då? Det är för att soltimmarna förändras beroende på årstid, och dina plantor behöver ett visst schema för att trivas. För att tillfredsställa detta behov kommer du vanligtvis vilja plantera dem på våren (när det inte är någon frost) och skörda på hösten.

OPTIMAL TEMPERATUR OCH LUFTFUKTIGHET FÖR ATT ODLA FEMINISERAD CANNABIS

I allmänhet gillar feminiserad cannabis måttliga temperaturer (runt 21°C) för hälsosam tillväxt. Alla extremiteter kan leda till hämmad tillväxt och andra problem.

Den optimala luftfuktighetsnivån för dina cannabisplantor kommer bero på deras fas i livscykeln. Som regel föredrar fröplantor och plantor i den vegetativa fasen en mer fuktig miljö. Minska den relativa luftfuktigheten till 40-50 % när plantorna blommar för att minska mögelrisken.

VILKEN TYP AV JORD SKA JAG ANVÄNDA TILL MINA FEMINISERADE FRÖN?

Cannabis gör sig bäst när den odlas i näringsrik, väl luftad och väl dränerad jord. Största delen av den butiksköpta jorden är redan optimerad för att odla cannabis. Om du använder naturlig jord kan du justera den med lite perlit, kokos, vermikulit, kompost eller maskar så att den blir bättre lämpad för gräs.

VILKEN TYP AV NÄRINGSÄMNEN BÖR MAN ANVÄNDA TILL FEMINISERADE CANNABISPLANTOR?

Till att börja med behöver du kväve, fosfor och kalium, de tre största "makronäringsämnena". Den kommer även behöva mikronäringsämnen som inkluderar kalcium, järn, magnesium, koppar och ett par andra.

Kommersiella cannabisnäringsämnen innehåller vanligtvis alla de makro- och mikronäringsämnen som behövs, men se till att du göder enligt de rekommenderade doseringarna (eller aningen mindre).

Var uppmärksam på att cannabis har olika näringskrav under den vegetativa fasen och blomningsfaserna. På grund av detta kan cannabisgödningsmedel ofta komma i två varianter; en för tillväxt och en för blomning.

VILKEN TYP AV VATTEN BEHÖVER FEMINISERADE CANNABISPLANTOR?

När man vattnar cannabis som växer i jord är det viktigt att vattnet/näringslösningen har en optimal pH-nivå på mellan 6 och 7. Annars kommer inte dina plantor att ta upp näringsämnena trots att de finns tillgängliga. Som tur är kan du justera ditt kranvatten till rätt pH-nivå med ett par droppar av produkter som höjer eller sänker pH-värdet.

Feminiserade cannabis frön: Frågor och svar

Hur mycket tid behöver jag för att odla feminiserad cannabis?
Oavsett om du odlar inomhus eller utomhus så beror tajmingen alltid på sorten. En del varianter, som indicas, växer relativt snabbt med korta blomningsperioder på 6-7 veckor. Andra sorter, såsom Hazes tar istället dubbelt så lång tid att blomma.

Om du vill skörda på kortast möjliga tid så bör du plantera snabblommande varianter eller feminiserade autoblommor. En del av dessa är redo redan 60 dagar efter groning.
Kan man odla olika feminiserade frön I samma odlingsrum?
Det är möjligt att odla olika sorter i ett odlingsrum, men det kommer med en inlärningskurva.

Det finns flera anledningar till detta. Olika sorter kan växa i olika höjder, ha olika näringskrav och vara redo vid olika tillfällen. Du kan även komma att behöva plantträningstekniker (klippa, beskära m.m.) för att hålla ett jämnt takvalv under din odlingslampa.
Varför producerar cannabis terpener?
Cannabis, såväl som andra plantor producerar dessa aromatiska substanser som ett naturligt försvar mot pester och för att dra till sig pollinatorer. Detta är även bevisat av cannabisens tendens att utveckla mer intensiva aromatiska föreningar när den hanterar ett angrepp.
Vad är sinsemilla?
“Sinsemilla” är ett spanskt ord som betyder "utan frön".

Nu är i stort sett all anständig cannabis sinsemilla, så ordet har i stort sett tappat sin ursprungliga mening. Det är dock bra att ha det i åtanke då det ibland fortfarande används för att beskriva kvalitetscannabis.
Vad är hermafroditer?
Förutom de två typiska könen på cannabisplantor, kan din planta även vara en hermafrodit. Skulle detta ske kommer plantan uppvisa både manliga och kvinnliga egenskaper.

Den vanligaste anledningen till att det sker är plantstress. Det kan vara på grund av en störning i den mörka perioden under blomning, vilket aktiverar en vilja att återgå till den vegetativa fasen, eller så kan det bero på andra stressfaktorer i miljön, såsom pester, extrema temperaturer och förändringar i luftfuktigheten.
Vad är lantraser?
Lantraser är typer av cannabis som utvecklats i sin naturliga miljö. Man kan även säga att de är rena, ursprungliga cannabissorter. En del lantraser härstammar från Hindu Kush-regionen i Afghanistan och Pakistan, men de kan även förekomma i Afrika, Asien, Sydamerika, Ryssland och på Jamaica.

Disclaimer

Cannabisfrön kan distribueras fritt inom EU under principen om ömsesidigt erkännande. Dock är det ditt eget ansvar att kontrollera lokala lagar och förordningar innan du beställer.

FILTRERA
Växtslag
Skörd
Höjd
Utbyte
Height
Blom
THC
CBD
Typ
Klimat

Categories

Disclaimer

Cannabisfrön kan distribueras fritt inom EU under principen om ömsesidigt erkännande. Dock är det ditt eget ansvar att kontrollera lokala lagar och förordningar innan du beställer.