Gorilla grässorter

Välkommen till Gorilla-sortens cannabisvärld. Med sitt ursprung i USA har Gorilla under det senaste decenniet blivit synonymt med kraftfulla rus och imponerande avkastningar. Som ett resultat står sorten som grund för en mängd korsningar och ättlingar som visas nedan.

6  Produkter
  • Royal Gorilla
  • Royal Gorilla Auto
  • Mother Gorilla (Tidigare Royal Madre)
  • Shogun
  • Triple G
  • Triple G Auto

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Gorillasorter har sina rötter i Gorilla Glue, en kraftfull kultivar skapad av förädlaren Joesy Whales i Cali i början av 2010-talet. Sedan dess har förädlare över hela världen använt detta monster som genetisk grund för att skapa en mängd potenta och välsmakande sorter.

Hur vi skapade våra gorillasorter

Våra Gorilla-sorter erbjuder de bästa egenskaperna som den ursprungliga sorten har att erbjuda, och lite till! Vi skapade vårt sortiment med hjälp av elitföräldrasorter som Gorilla Glue #4, Chocolate Diesel, Chem's Sis, Sour Dubb, Cookies och Gelato 33.

Fördelarna med att odla gorillasorter

Tillsammans överförde dessa föräldrasorter sockersöta terpener, enorma nivåer av THC och produktiv genetik som garanterar en enorm avkastning varje gång. Dessa växter är relativt kompakta men kan producera stora och hartstäckta knoppar i de trångaste utrymmena.