1/7

Cannabis Frödetektor

1/7


 • Jag skulle vilja odla…

  Vänligen välj ett av de tillgängliga alternativen

  • Plantor blommar automatiskt enligt deras genetik
   Autoblommande plantor
   Plantor blommar automatiskt enligt deras genetik
  • Plantorna förlitar sig på rätt ljuscykel för att initiera blomning
   Fotoperiodplantor
   Plantorna förlitar sig på rätt ljuscykel för att initiera blomning

RQS Seedfinder kommer hjälpa dig att identifiera den bästa möjliga sorten för att passa dina unika preferenser. Oavsett om du letar efter våra snabbväxande autoblommande plantor, fotoperiod-sorter med kraftiga avkastningar eller helt enkelt det mest smakfulla gräset du kan lägga vantarna på, så kommer vår Seedfinder att hitta frön med dessa egenskaper inom ett par sekunder.

Använd det här smidiga verktyget för att välja de egenskaper du letar efter. Begränsa din sökning baserat på vilken typ av rus du vill uppleva och vilken typ av terpener du vill ska dansa på din tunga. RQS arkiv tillhandahåller en enorm variation av smaker, från fruktiga och söta till smaker av jord och blommor. Du kommer även kunna hitta alla typer av rus du kan tänka dig, inklusive energigivande huvudrus, djupa kroppsberusningar och CBD-upplevelser med klart huvud.

Efter att ha fyllt i varje fält, kommer du hitta en lista med sorter som är idealt lämpade för dig som odlare och rökare. Spara tid genom att slippa bläddra i vårt arkiv och hitta istället rätt sorter för dig med en gång med hjälp av RQS Seedfinder!

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.