Särskilda cannabinoidsorter

Låt oss presentera dig för en värld av cannabinoider bortom THC och CBD. Bredda din upplevelse och förbered dig på att känna de olika effekterna från THCV, CBG och CBDV!

3  Produkter
  • Royal THCV
  • Royal CBG Automatic
  • Royal CBDV Automatic

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Vilka speciella cannabinoider innehåller dessa sorter?

THC, CBD och andra cannabinoider utövar sina effekter på kroppen genom att interagera med det endocannabinoida systemet – vår universella regulator. Våra speciella cannabinoidsorter innehåller sällsynta cannabinoider som CBDV, CBG och THCV som påverkar detta system på olika unika sätt.

Vilka är fördelarna med särskilda cannabinoidsorter med THCV, CBG eller CBDV?

Dessa sällsynta cannabinoider tillåter användare att uppleva cannabis i ett helt nytt ljus. Du har redan din favorit THC-sort för att få ett rus, och din föredragna CBD-variant för dess effekter. Lär känna dessa speciella cannabinoider och upplev en helt ny uppsättning mentala och fysiska förnimmelser.

Våra uppfödare har arbetat hårt för att skapa en rad cannabissorter som uttrycker unika cannabinoider som sällan finns någon annanstans. Dessa sorter ger effekter som du förmodligen inte har upplevt tidigare. Vårt team lyckades åstadkomma denna bedrift genom att utnyttja sorter som naturligt innehåller dessa föreningar, inklusive Durban Poison och Durban Haze.