Autoblommande marijuanafrön

Autoblommande cannabisfrön är frön som blommar av sig själva inom 2-4 veckor. För att kunna blomma måste vanliga feminiserade Indica- och Sativaarter bli exponerade för inomhusbelysning i 12 timmar efter skörd. De skulle inte blomma utomhus eftersom timmarna för dagsljus minskar under denna säsong.

Autoblommande arter är Indica eller Sativa-plantor som är korsade med Ruderalis, en typ av cannabis som växer i områden där sommaren är väldigt kort men har många timmar dagsljus, från 22 till 24 timmar per dag. Ruderalis blommar automatiskt i en väldigt kort period (generellt från två till fyra veckor).

Ruderalis cannabisplantor kommer huvudsakligen från Nordeuropa, Ryssland och närliggande länder som Kina och Mongoliet. Naturligt innehåller dessa plantor mycket lägre halter THC än Indica- och Sativaplantor.

Det finns typer av Ruderalis som är kända för sin förmåga att blomma inom fem veckor. Tyvärr innehåller dessa arter knappt någon THC, vilket betyder att de inte passar för cannabisodling.

Genom att korsa Ruderalis med Indica eller Sativa blir resultatet en snabbt blommande art med god THC-produktion och förträfflig toppbildning.

Fördelarna med Royal Queen Seeds feminiserade autoblommande plantor:

  • Plantorna håller sig små (30-60 cm).
  • Plantorna blommar automatiskt efter 2-4 veckor.
  • Den genomsnittliga perioden mellan plantering och skörd är 10 veckor.
  • Plantorna är väldigt små och drar inte till sig uppmärksamhet.
  • Lukten är mycket mindre märkbar jämfört med vanliga arter.
  • Du kan få flera skördar per säsong.
  • Autoblommande frön är också feminiserade.

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.