Våra Affärer Och Platser

Royal Queen Seeds är den enda fröbanken med 3 varumärkesbutiker, och det finns god anledning till det.

Hos RQS strävar vi efter att gå längre än att ge bra genetik. Vi vill hjälpa passionerade odlare med att få ut mesta möjliga av sina växter genom att erbjuda personlig kundservice och expertis. Därför tycker vi att det bara är logiskt att ha fysiska butiker där du kan träffa vårt team, se våra produkter och få värdefulla råd.

Vår första butik öppnade i Amsterdam (på Damstraat), i hjärtat av Europas cannabis kultur. Sedan dess har vi öppnat en i Barcelona .På senare tid har en helt ny RQS-butik i fyra våningar öppnat i Bangkok, som tillhandahåller våra produkter i den ständigt så livliga och spännande huvudstaden i Thailand.

Alla RQS-butiker har vårt fulla sortiment av cannabis-frön, liksom ett unikt urval av tillbehör och andra varor. Plus, varje plats tjänar som en uppmaning till alla RQS kunder att få svar på eventuella frågor de kan ha och få reda på mer om våra produkter.

Butik platser

AMSTERDAM

- Damstraat 46

BARCELONA

- Carrer de Tallers 1B

BANGKOK

- 8, 8/1-2 Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Subdistrict, Khlong Toei District

Vilka produkter har RQS varumärkesbutiker?

Alla våra märkesbutiker har ett brett utbud av varor. Detta inkluderar vårt kompletta sortiment av cannabis-frön (feminiserad, autoflowering och medicinskt), röktillbehör (som vattenpipor och vaporizers), odlings tillbehör (som näringsämnen) och mycket mer.

Våra Affärer Och Platser

Vad erbjuder RQS varumärkesbutiker mer?

Precis som du så är vår personal passionerade för cannabis och ägnar sig åt att hjälpa odlarna med alla frågor och tvivel som de kan ha.

Vårt team kan hjälpa dig att välja rätt strain för att uppfylla dina personliga preferenser och odlingsmiljöparametrar. De kan också ge råd om specifika tekniker för att hjälpa dig att maximera dina växters potential. Sammantaget erbjuder våra varumärkesbutiker kunderna en individuell erfarenhet från cannabisexperter.

Vad är skillnaderna mellan Amsterdams och Barcelonas affärer?

Cannabiskulturen i Amsterdam är väldigt annorlunda än i Barcelona. Där Amsterdam är en mer etablerad scen som redan lockar mycket uppmärksamhet (det vill säga från turister) är Barcelonas scen relativt ny.

Men i Barcelona får man snabbt en stor dragkraft som Europas andra cannabiskapital. Vi tror starkt på att staden kommer att ha ett stort inflytande på cannabiskulturen över hela Europa och världen under kommande år.

Våra Affärer Och Platser

Hur kan jag hitta min närmaste butik?

Vår nya Store Locator är igång, vilket innebär att du enkelt kan hitta din närmaste varumärkesbutik eller auktoriserad återförsäljare inom några minuter. Dessutom kan du få en snygg titt på våra butiker med hjälp av Google Maps, som ger 360º bilder av varje plats. Kolla in det här!

Amsterdam Cannabis Seeds

Barcelona cannabis shop

Bangkok cannabis shop

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.