Lägg in en recension och få 10 % rabatt

Redo för ett fantastiskt erbjudande? I utbyte mot lite utav din tid så ger vi dig hela 10 % rabatt på din nästa beställning. Det enda du behöver göra är att ge oss lite feedback på produkterna du redan testat!

Hos Royal Queen Seeds betyder kundernas åsikter allt för oss. Det hjälper oss att veta vad vi gör rätt och vad vi kan förbättra. Genom att ge oss en recension sparar du inte bara 10 % på din nästa beställning, utan hjälper oss även att utveckla en trevligare shoppingupplevelse och förbättrade produkter.

Så lämnar man en recension

Det tar bara några sekunder att lämna en recension, så det blir den smidigaste 10 % rabatten du någonsin tjänat. Registrera helt enkelt ett nytt konto på den här sidan och berätta vad du tycker om vår tjänst och våra produkter för att få din rabattkod.

Så lämnar man en recension

Så här använder du rabattkupongen

När du har lagt till dina favoritprodukter i din kundvagn så går du till kassan för använda din rabattkupong och spara 10 %.

⌛ Hur länge förblir kupongen giltig?
När du har skrivit en recension har du upp till sex månader på dig att använda din 10 % rabattkod.
🌱 Vilka produkter kan jag köpa med min rabattkod?
Alla våra produkter är berättigade! Ta en titt på hela vårt sortiment av frön, merch, tillbehör och mer för att bestämma vad du vill spara på.
🎫 Kan jag använda mer än en kupong i samma beställning?
Nej. Du kan bara använda en rabattkod per köp för att spara 10 % på din beställning.
📝 Jag la en recension men fick inte min kupong. Vad ska jag göra?
Först måste vi se till att din recension uppfyller våra riktlinjer. Om den gör det bör du få ett e-postmeddelande med din rabattkod inom en arbetsdag efter att du har skrivit en recension. Om inte, kontakta oss för ytterligare hjälp.

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.