• Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage

Tropical Mirage

Forbidden Zkittlez x Melonade

Tropical Mirage skapades av kreativa, för kreativa. Resultatet av ett unikt samarbete mellan RQS och DJ/producent Henry Saiz, denna sort har skräddarsytts för att införliva dig med ett tillstånd av kreativ energi. Bryt dig loss från kedjorna av konformitet med Tropical Mirage, en upplyftande, cerebral sort som kommer att släppa loss ditt sinne och tända din fantasi.
Pack:
Pack 1
€ 55.00
Pack 2
€ 75.00
Pack 3
€ 100.00
På REA!
Reducerat pris!
€ 55.00

€ 55.00 (--1%)

  Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • Mer information
 • Tekniska data
 • Frågor (0)
 • Recensioner (0)

Tropical Mirage (Limited Edition): En inspirationskälla för kreativa

Redo att odla Tropical Mirage på egen hand? Var snabb - frön av denna sort med begränsad upplaga säljer fort. Beställ din idag och välj mellan ett av följande paket:

 • Pack 1 –– innehåller ett specialdesignat paket med 5 frön + 2 exklusiva affischer
 • Pack 2 –– Inkluderar ett specialdesignat paket med 5 frön + 2 exklusiva affischer + 1 t-shirt + klistermärken + låda
 • Pack 3 –– Innehåller ett specialdesignat paket med 5 frön + 2 exklusiva affischer + 1 T-shirt + klistermärken + box + 1 exklusiv vinylskiva av DJ Henry Saiz låt Tropical Mirage, producerad under inflytandet av vår sort

Tropical Mirage föddes av en passion för kreativitet och frihet. Oavsett om du är en professionell musiker, en bildkonstnär, eller helt enkelt vill släppa loss din inre kreativitet på din fritid, är Tropical Mirage den perfekta följeslagaren, skryter med fruktiga tropiska aromer och ett upplyftande, energiskt rus som förför din konstnärliga ande och hjälper dig att överskrida kreativa gränser.

Video id: 881698258

Hur det är att röka Tropical Mirage

Skapat tackvare Forbidden Zkittlez och Melonade; Tropical Mirage är en superaromatisk och högpotenssort. Tack vare en unik blandning av exotiska terpener kommer Tropical Mirage att transportera dig till ett tropiskt paradis. Den kombinerar fruktiga smaker med fräsch citrus och en touch av mentol, detta säger dess samskapar DJ Herny Saiz.

Med 24 % THC så slår hon ganska hårt och levererar sin upplyftande, cerebral energi inom några minuter efter ditt första bloss. Oavsett ditt kreativa utlopp, kommer Tropical Mirage att tända din fantasi och lämna dig surrande av nya idéer och motivation."Cannabis är den perfekta kompanjonen för min kreativa process", tillägger Henry. Med Tropical Mirage inbjuder Henry och teamet på RQS dig att släppa loss ditt sinne, connecta med din själ och uttrycka dig på det sätt som är mest sant för dig.

Odla Tropical Mirage

Tropical Mirage är lika mycket ett nöje att odla som hon är att röka. Tropical Mirage är en lika stor njutning att odla som den är att röka. "Det är en planta med en elegant struktur som är täckt av täta, frodiga, smaragdgröna knoppar," betonar Henry

Dessa 60 % indica-dominerande plantor växer till hanterbara höjder på 60–90 cm inomhus, medan utomhusväxter stiger upp till 120–150 cm höga. Med sin kraftfulla vegetativa tillväxt och uttryckliga blomningstid kommer Tropical Mirage att imponera till och med de mest kinkiga odlarna. Plantor behöver ungefär 8–9 veckors blom innan de är redo att skördas inomhus, medan Tropical Mirage-plantor utomhus vanligtvis är redo för plockning i mitten av oktober. Dessutom gör dess motståndskraft mot stress, skadedjur och ogynnsamma miljöförhållanden Tropical Mirage till den perfekta sorten för odlare som bor i tempererade områden.

Enligt Henry finns det en sista viktig punkt att betona: "Under dess växt och blomning avger den en nästan omärklig arom, vilket gör den ideal för diskreta och hemliga odlingar. Dock avslöjas dess maximala aromatiska potential under de sista veckorna av blomningsfasen och under härdningsprocessen.”

Tropical Mirage Limited Edition: Endast tillgängligt medan lager finns

Tropical Mirage data sheet
CBD: Låg
Klimat : Korta somrar
Effekt: Euforisk, Kreativ, Lugnande, Upplyftande
Smak: Blåbär, Citrus, Diesel, Ört
Blommande: 8 - 9 veckor
Skörd-månad : Mitten av Oktober
Höjd Inomhus : 60 - 90 cm
Höjd Utomhus : 120 - 150 cm
Typ av sort: Feminiserade
THC: 24 %
Typ : Sativa 40% Indica 60%
Utbyte inomhus : 450 - 500 gr/m2
Utbyte Utomhus : 650-750 gr/plant
Genetisk bakgrund: Forbidden Zkittlez x Melonade
  Nobody has posted a review yet


  Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.