• Resistant Pack
 • Northern Light
 • Shining Silver Haze
 • Critical

Resistant Pack

Stöter du på fler bladlöss än du vill när du går runt i din trädgård? Är dina blommor plågade av mjöldagg på grund av fuktiga förhållanden? Oavsett vilka miljömässiga besvär du kämpar med så kommer de tre sorterna i Resistant Pack att öka dina odds för framgång både inomhus och utomhus.
(3) Skriva en recension
På REA!
Reducerat pris!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Istället för € 67.50

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • Mer information
 • Frågor (0)
 • Recensioner (2)

Resistant Pack: Hardcore-sorter för trädgårdar under belägring

Att odla cannabis kommer med flera utmaningar, inklusive pressen från pester och sjukdomar. Dessa hot är svåra att undvika helt och hållet, men att börja med rätt genetik hjälper dig att förbättra din grödas hälsa och motståndskraft. De tre sorterna i detta paket är förberedda på att hantera sådana hot med enkelhet.

Northern Light, Shining Silver Haze och Critical — Alla pesters värsta mardröm

Alla cannabissorter står inte upp bra mot pester, sjukdomar och svåra väderförhållanden. Faktum är att dessa utmaningar frekvent minskar avkastningar eller till och med eliminerar en gröda. Lyckligtvis har våra förädlare gjort en trio som är genetiskt skapade för att stå emot dessa svåra förhållanden bättre än de flesta andra. Ge dig själv lite tålighet med Resistant Pack:

• Northern Light: De flesta odlare dras till den här sorten för dess djupt berusande rus och höga produktivitet. Den här legendariska varianten stoltserar dock även med motståndskraftig genetik, vilket hjälper den att stå starkt mot pester och dåliga väderförhållanden.

• Shining Silver Haze: En del av oss har svåra odlingsförhållanden utomhus. Torka, köldknäppar, bladlöss och för mycket fukt under blomningsfasen kan sätta sina spår på slutresultatet. Shining Silver Haze hanterar dessa hot på rätt sätt, delvis tack vare dess rikliga produktion av trikomer.

• Critical: Den här sorten utnyttjar en från och komplex terpenprofil för att avskräcka hungriga växtätare och pestinsekter. Om du kommer på dig själv att konstant bekämpa angrepp, ger Critical dig de bästa oddsen för framgång. Ge den en hjälpande hand genom att så kompanjonplantor intill.


  Av S. K. Den 25/Apr/2024 :

  Titel : Resistenz-Mix
  Kommentar : Keimen gut, 2 bis 3 Tage. Sind leider nicht so robust wie beschrieben, Trauermücken machen den Pflänzchen ganz schön zuschaffen. Alle Samen sind aufgegangen

  Av F. R. Den 09/Jan/2023 :

  Titel : RESISTANT
  Kommentar : Very good


  Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
Kunder som köpteDennaprodukt köpte även

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Cannabisfrön kan distribueras fritt inom EU under principen om ömsesidigt erkännande. Dock är det ditt eget ansvar att kontrollera lokala lagar och förordningar innan du beställer.

Categories
eKomi silver seal
4.7 av 5
av 37823 recensioner

Disclaimer

Cannabisfrön kan distribueras fritt inom EU under principen om ömsesidigt erkännande. Dock är det ditt eget ansvar att kontrollera lokala lagar och förordningar innan du beställer.