• Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla

Royal Gorilla

Royal Gorilla är en vansinnigt kraftfull Indica som tills nyligen endast var tillgänglig i USA. Med THC-nivåer som ibland överstiger 25% ger hon en spektakulär hög av otrolig avslappning tillsammans med en balanserad upplyftande eufori. På grund av hennes kraft har Royal Gorilla också god medicinsk potential, vilket gör henne till ett bra val att hjälpa till med kroniska smärtor och andra krämpor.
(1105) Skriva en recension
Antal Frön:
1x
€ 5.00
3x
€ 13.50
5x
€ 20.00
10x
€ 37.50
25x
€ 75.00
På REA!
Reducerat pris!
€ 13.50

€ 27.00 (-50%)

Köp och vinn 14 poäng
  Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

Royal Gorilla: RQS gör det magiska med Legendary Strain Gorilla Glue

Royal Gorilla är utan tvekan en av de mest pratade om cannabis strains som kommit ut ur USA under en lång tid, och snabbt gör ett namn för sig själv som en konnässör-favorit i staterna. Hennes upptäckt var dock helt oavsiktlig. Två uppfödare från USA, Joesy Whales och Lone Watie upptäckte strainen efter att Joesys Chem Sis-växter oavsiktligt hermied och pollinerade hans Sour Dubb. Vi vet inte exakt vad som gjorde att Lonie behöll några fröer när Joesy kastade ut strainen, men det vi vet är att han senare odlade dem, kanske bara av nyfikenhet, och det som sköt ut ur jorden var inget mindre än den spektakulära Royal Gorilla!

Genetik och Potens

De två passionerade uppfödarna visste omedelbart att de hade skapat något väldigt speciellt och blåstes bort av resultaten efter deras första THC-mätningar. Som om en svindlande 24-26% av THC inte skulle vara galen högt nog, sägs några av hennes phenos ha vägt in i en otrolig 30% -THC-nivå som hittills aldrig har uppmätts i någon strain tidigare.

När det gäller Gorilla Glues namn är den officiella historien här att de valde namnet på grund av strainens galna kåda produktion som gjorde att de två uppfödarna klistrades fast vid allt efter att ha hanterat sin nya skapelse. Men med tanke på strainens överraskande effekt kan Royal Gorilla också vara ett perfekt passande namn för att beskriva hennes djupt avslappnande kropps-hög som kommer att "limma" fast dig i soffan, även om hennes hög också kommer med en upplyftande eufori - vilket gör hennes effekt härligt balanserad

Video id: 328585080

Skörd och Tillväxtvanor

Royal Gorilla är inte nödvändigtvis en stam som du väljer för sin skörd, som i själva verket är ganska måttlig - fokus ligger här på budsens kvalitet, snarare än kvantiteten. Du kan odla Royal Gorilla inomhus eller utomhus, där hon kommer att växa massiva buds som kommer att ha underbara lime-gröna blad. Tack vare sin starka kåda-produktion kommer hennes löv att bli täckta med ett överflöd av trichomer, som vackert glittrar i solen!

Effekter

Några av Royal Gorillas genomsnittliga THC-innehåll är på 24% -26%, men vissa fenotyper har förmågan att överträffa detta när de odlas på ett kunnigt sätt. Hon inducerar en mycket kraftfull effekt som är otroligt avslappnande - utmärkt för att chilla och stressavlastning. Men det som gör Royal Gorillas high så speciellt är att denna kylda effekt balanseras med ett upplyftande och glatt high. Hennes styrka gör också Royal Gorilla en bra strain för medicinska användare som vill ha en stark ört som hjälper till med hanteringen av deras symtom.

Royal Gorilla, som är en balanserad 50% Indica / Sativa hybrid, har härligt fantastiska jordiska och söta toner, vilket kompletteras snyggt med ytterligare noter av citron och tall. Det skapar en smaksatt smoke som inte ens kommer att göra den petigaste cannabis konnässören besviken.

Strainen har redan vunnit flera priser, till exempel 2014 Cannabis Cup och 2015 World Cannabis Cup, där hon vann första plats i bästa hybridkategorin.

Om det inte redan är klart är Royal Gorilla verkligen en enastående hybrid med fans över hela världen. Hon är värd varje odlares tid!

Royal Gorilla data sheet
Typ av sort: Feminiserade
THC: 27%
CBD: Låg
Utbyte inomhus : 500 - 550 gr/m2
Utbyte Utomhus : 550 - 600 gr/plant
Höjd Inomhus : 90 - 160 cm
Höjd Utomhus : 130 - 170 cm
Blommande: 8 - 10 veckor
Skörd-månad : Mitten av Oktober
Genetisk bakgrund: Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Typ : Sativa 50% Indica 50%
Effekt: Klar, Lugnande
Klimat : Korta somrar
Smak: Choklad, Diesel, Frän, Fruktig, Tall

  Av F. D. Den 22/Sep/2021 :

  Titel : Best one here
  Kommentar : Great earthy taste and always comes out great!

  Av M. B. Den 10/Sep/2021 :

  Titel : maxx
  Kommentar : top de la balle

  Av D. G. Den 08/Sep/2021 :

  Titel : Calimero
  Kommentar : [EN] Every seed have germinated. Size and production are inferior to what I expected. Tasty and powerfull. [FR] Toutes les graines ont germé. Taille et production bien inférieures à ce que j'attendais. Bon goût et très puissante.

  Av G. T. Den 08/Sep/2021 :

  Titel : the best
  Kommentar : the best weed i have ever tried

  Av F. D. Den 06/Sep/2021 :

  Titel : ND
  Kommentar : super!!!goux et pauser ,a recommander

  Av A. B. Den 26/Aug/2021 :

  Titel : A.B
  Kommentar : Parfait. Germination en terre sortit en 4 jours, au début timide à pousser mais elle se rattrape sur la puissance

  Av A. R. Den 17/Aug/2021 :

  Titel : Up
  Kommentar : Ottima germinazione

  Av S. G. Den 12/Aug/2021 :

  Titel : Sonja
  Kommentar : Zwei von drei Samen sind Gut!

  Av J. K. Den 10/Aug/2021 :

  Titel : Jukkis
  Kommentar : Wery smooth

  Av J. F. Den 09/Aug/2021 :

  Titel : Bomba.
  Kommentar : Forte e Resistente Resto lo scoprirete voi 🤩

  Av P. R. Den 09/Aug/2021 :

  Titel : Lucky as always
  Kommentar : Every seed I planted of this strain germinated and ended up producing very healthy and happy plants! :)

  Av Y. K. Den 02/Aug/2021 :

  Titel : Mr bean
  Kommentar : Hight quality 🤝

  Av M. K. Den 28/Jul/2021 :

  Titel : Mr
  Kommentar : Top

  Av P. A. Den 28/Jul/2021 :

  Titel : Entrega excelente cultivo iniciante e fraco
  Kommentar : A encomenda chegou rápido e bem embalada mas das três sementes só uma brotou da terra mas morreu. Primeiro cultivo frustrante

  Av Y. C. Den 26/Jul/2021 :

  Titel : Mimi
  Kommentar : Top


  Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten
Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Strain: Royal Gorilla

Disclaimer

Cannabisfrön kan distribueras fritt inom EU under principen om ömsesidigt erkännande. Dock är det ditt eget ansvar att kontrollera lokala lagar och förordningar innan du beställer.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk

Strain: Royal Gorilla

Disclaimer

Cannabisfrön kan distribueras fritt inom EU under principen om ömsesidigt erkännande. Dock är det ditt eget ansvar att kontrollera lokala lagar och förordningar innan du beställer.